10 generaties dagboek op SimsNieuws – Bekendmaking deelnemers

SimsNieuws 10 G

De inschrijvingen zijn gesloten! Het ging ontzettend snel en we hebben zoveel mogelijk met iedereen zijn wensen rekening gehouden. Hieronder zie je de lijst. We kunnen nog niet helemaal beginnen want wat is een familie zonder een begin?! Daarom zullen deze vrijdag 3 Sims de revue passeren en jij moet kiezen met welke Sim we deze uitdaging gaan starten! Je hebt tot zondag 20:00 de tijd, hierna zullen we kunnen beginnen met onze grote uitdaging!

Deelnemers:

Gen 1: Morsmordre
Gen 2: abctje
Gen 3: Koen
Gen 4: Ravia
Gen 5: WoodWolf
Gen 6: Gitte2001
Gen 7: Lestis
Gen 8: Froos
Gen 9: minermb
Gen 10 Dave

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *