De Sims 4 Bouw Video aankomende woensdag!

BOUW

Aankomende woensdag gaat de dag aanbreken dat we niet alleen maar CAS krijgen te zien tienduizend keer, nee we krijgen dit keer een stukje bouw te zien! De Sims Facebook pagina was zo enthousiast om een foto te plaatsen met de volgende tekst

In welk huis zouden jouw Sims wel willen wonen?

Bekijk aanstaande woensdag de video over de bouwmodus in ‪#‎DeSims4‬.

 

 

23 reacties

 1. aaaahhhh!! daar heb ik op gewacht! ben zooo benieuwd! kijk de bomen zijn er wel een beetje plastic uit maar weetje, dat is gewoon cartoon stijl en ik denk dat ik dat best leuk zal vinden!!! toppieeeeee!! 🙂 🙂

   1. xD Ik ook hoor…Raar om bij berichten een paar pagina’s ‘knoetiee’ te zien staan, denk ik altijd: wie is dat? En dan denk ik: wacht, da’s baloutje…

 2. Awesome. Ik wil denk ik in B en anders A. C vond ik ook erg leuk maar D vind ik te gewoontjes :sweatdrop xD Persoon lijk vind ik de bomen juist leuk :3 Het was een van de weinige dingen waar ik positief over was xD Nou ja ik was ook een playmobil-fan :3

 3. Ik vind de bomen er eigenlijk ook wel prima uitzien hoor, het is weer eens wat anders. ^^

  De huizen zien er ook ontzettend leuk uit, vooral huis A en D. Dat zijn echt uitersten in mijn ogen, maar het is zo leuk om te zien dat je ook echt totaal verschillende stijlen huizen kan maken. Ben benieuwd naar de trailer!

 4. Al dat gezeur over plastic… Hallo kijk de ronde daken en muren en ramen en hoogtes en de diversiteit van elk huis! Die schoorstenen, eindelijk mooie! Kleine ophogingen, ronde hekjes. Alles is veel flexibeler zo te zien!

 5. Sorry Dave, maar ik vind de PlayMobil-look tot dusver ook nog steeds niet zo geslaagd;-) Ik heb bouwen in 3 altijd heerlijk gevonden, de ronde vormen zullen inderdaad een aanvulling zijn. Maar geen CASt wordt voor mij echt een aderlating met bouwen. Wat ik jammer vind is dat ik bij het gele huis nog een hoop gerommel met daken zie (daar heb ik nu ook altijd ruzie mee. Ben benieuwd naar het filmpje!

 6. he iedereen. je kan toch verwachten dat als de sims zelf wat cartoonig zijn de bomen dat ook worden. het is daarnaast mooi en wel grappig. iedereen zeurt maar en als het spel dadelijk er is zal een ieder van jullie het direct kopen. geniet van wat je te zien krijgt en focus op het positieve. 🙂

   1. het is wel leuk dat het realistisch zou zijn. maar dan zou ik sowieso weer een nieuwe pc MOETEN kopen voor de sims 4 te kopen en dat hoeft nu (denk ik) niet. en ik vind de gameplay eigenlijk wel belangrijker. ik krijg altijd het idee als ik weer zo’n plaatje zie dat het een stuk soepelere en vloeiende en makkelijker loopt op een pc. minder bugs enzoo

  1. Zo cartoonachtig vind ik de sims niet meer, ze zijn echter dan ooit. Gelukkig wat mij betreft. Ik ga het spel hoe dan ook kopen, ik wil het sowieso proberen. Valt het tegen, dan volgen er gewoon geen EP’s. Maar iedereen mag toch verder hopelijk wel een eigen mening hebben over die bomen;-)? En wat betreft minder bugs, ik hoop het! Maar liever een geweldig spel met bugs dan een spel dat me niet aanspreekt zonder.

 7. Ja ik vind de game wel leuk, alleen nogmaals jammer van de ramen dat ze niet doorzichtig zijn. de ‘playmobile’ wereld went wel denk ik. Ik hoop zelf op veel opties qua online gameplay. dan compenseert dit voor mij weer met de cartoony look

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *