EA Persbericht: Gloednieuw onderdeel ‘bouwen’ te zien

GLOEDNIEUW ONDERDEEL ‘BOUWEN’ TE ZIEN IN NIEUWE DE SIMS 4 TRAILER

Twee weken geleden hebben we de officiële gameplay-trailer van De Sims 4 ‘Creëer-een-Sim’ met jullie gedeeld, waarin uitgelegd werd hoe het mogelijk wordt om op geheel nieuwe wijze de best uitziende Sims ooit te maken. Vandaag onthullen we de officiële gameplay-trailer van De Sims 4 ‘Bouwen’ met daarin informatie over hoe we dit hulpmiddel volledig opnieuw ontwikkeld hebben, zodat het nog eenvoudiger te gebruiken is, terwijl het nog net zo diepgaand als voorheen is; iets wat onze spelers van ons verwachten. Je vindt deze video HIER.

In ‘Bouwen’ heb je de mogelijkheid om heel eenvoudig de meest verbluffende huizen te bouwen. Dankzij de tastbare en intuïtieve interface kunnen spelers heel simpel volledige ruimtes verslepen en neer zetten en behendig en snel prachtige woningen bouwen.

De Sims 4 combineert revolutionaire Sims met krachtige nieuwe creatieve hulpmiddelen en een dynamische gameplay, die rijk aan emoties is. Hierdoor ontstaat er een levenssimulator waarin voor de eerste keer ooit jouw keuzes niet alleen één enkel moment, maar de totale levensloop van jouw Sims beïnvloeden.

De Sims 4 wordt momenteel ontwikkeld voor PC in The Sims Studio. De game is nog niet geclassificeerd door de PEGI. Er zal meer informatie over De Sims 4 worden onthuld tijdens de persconferentie van EA tijdens de E3, op maandag 9 juni om 21:00 uur.

1 reactie

  1. Euhh ik hoop ook een mac versie want ik ben nog niet van plan een nieuw computer te kopen of bij buren te gaan spelen …

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *