De Sims 4 Release datum: 4 september 2014?

TS44sep
Op SimsVIP haar twitter verscheen een bericht over De Sims 4, de laatste dagen ontploft twitter met allerlei geruchten en ook vandaag is er weer iets nieuws verschenen. Een foto met daarop de vermoedelijke Amerikaanse release datum. Voor Amerika zal dat 2 september zijn, dat valt op een dinsdag en dat zou precies uit komen met de Amerikaanse release datums. In Nederland zal het dan 4 september worden mits het zo is. Het bericht is nog niet officieel bevestigd maar ik denk dat niet dat wij daar nog lang op zullen hoeven wachten!

8 reacties

  1. Ik hoop het zo! Wel jammer dat het na de vakantie is… Maar als het zo is word dit vast tijdens de E3 presentatie van EA bevestigt en moeten we nog 95 dagen wachten!

  2. Dat zou wel gaaf zijn zo een maand na mijn verjaardag.En als de release word bevestigd kan het aftellen weer beginnen. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *