Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Release datum: 4 september 2014?

TS44sep
Op SimsVIP haar twitter verscheen een bericht over De Sims 4, de laatste dagen ontploft twitter met allerlei geruchten en ook vandaag is er weer iets nieuws verschenen. Een foto met daarop de vermoedelijke Amerikaanse release datum. Voor Amerika zal dat 2 september zijn, dat valt op een dinsdag en dat zou precies uit komen met de Amerikaanse release datums. In Nederland zal het dan 4 september worden mits het zo is. Het bericht is nog niet officieel bevestigd maar ik denk dat niet dat wij daar nog lang op zullen hoeven wachten!

8 gedachtes over “De Sims 4 Release datum: 4 september 2014?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>