EA ALERT: HOUD MAANDAG 9 JUNI 21:00 UUR VRIJ IN JE AGENDA VOOR DE EA-PERSCONFERENTIE

HOUD MAANDAG 9 JUNI 21:00 UUR VRIJ IN JE AGENDA VOOR DE EA-PERSCONFERENTIE

Sims 4 screen 13

SCHIPHOL-RIJK, 6 juni 2014 – Wees als eerste op de hoogte van alle nieuwe games en services dat Electronic Arts op maandag 9 juni 2014 aan de wereld zal gaan tonen via de livestream. Live vanuit Los Angeles presenteert de CEO van EA Andrew Wilson om 21:00 uur vanaf de E3 de nieuwste ontwikkelingen.

De EA-Wereldpremière Preview E3 2014 is live te volgen via de website van EA waar al het laatste nieuws te vinden is en via ons Twitterkanaal @EA_Benelux. Uiteraard kun je ook live mee-Tweeten via #EAE3.

Volg ons op Facebook om ook na de E3 op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws:

EA SPORTS FIFA Benelux

De Sims

Battlefield

Maandag 9 juni 2014

21:00 uur CET (duur: 60 minuten)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *