Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 foto’s van nieuwe trailer gelekt!

TheSims4.it bied totaal vier nieuwe foto’s aan die gelekt zijn vanuit de trailer die vanavond (als het goed is) te zien is op de E3 persconferentie. Hoe de site het voor elkaar krijgt om aan deze beelden te kunnen komen is natuurlijk maar de vraag, in ieder geval hebben wij weer wat te bekijken voordat de E3 echt begint.

Bron

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>