Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Release datum: 2 september 2014

Sims 4 screen 11
Zoals jullie net hebben kunnen horen op de E3 persconferentie is eindelijk de datum er uit: 2 september komt De Sims 4 uit in Amerika. Wat betekent dat wij twee dagen later, 4 september, De Sims 4 in Nederland mogen kopen en spelen! EINDELIJK een officiële datum en OMG wij kunnen niet meer wachten!

3 gedachtes over “De Sims 4 Release datum: 2 september 2014”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>