Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Magere hein is er ook nog steeds in De Sims 4

Zoals FranSor al schreef, je kan jezelf letterlijk dood lachen in De Sims 4. Auw! Dat lijkt mij pijnlijk. En wie komt er dit keer om je op te halen? Natuurlijk, nog steeds magere hein! Magere hein is dit maal ook opnieuw gestyled door de styliste van het zuiden. Wat vinden jullie van de nieuwe magere hein?

Bron Foto’s: SimsVIP

5 gedachtes over “Magere hein is er ook nog steeds in De Sims 4”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>