Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Pinguintech: Beelden van De Sims 4 E3 Trailer

so,s4ea5
Pinguintech heeft een mooi setje met screenshots gemaakt met beelden van De Sims 4 E3 trailer. Mochten je de beelden tijdens de E3 je dus te snel zijn gegaan, kun je ze rustig bekijken op de site van Pinguintech.

| Pinguintech: Beelden van De Sims 4 E3 trailer | 

Een gedachte over “Pinguintech: Beelden van De Sims 4 E3 Trailer”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>