Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Steel series: De Sims 4 gaming muismat, headset en muis bij bol.com

sims
Yes yes yes yes! De producten van de Steel series waar al eens eerder over is geschreven op de site zijn vanaf nu te bestellen bij Bol.com! De producten verschillen nogal in prijs, een muismat voor de prijs van €22,99 auw! Dat doet dan wel weer pijn. Wat nog meer pijn doet is de prijs van de muis (€40,99) en de headset (€55,99). Mocht je nog genoeg geld in je spaarpot hebben om deze mooie producten te kopen, zou ik even wachten tot ze misschien in de uitverkoop raken. Ondanks dat de Steel series nu te koop is bij Bol.com, is de Collectors Edition van De Sims 4 nog steeds niet beschikbaar. Bol.com heeft wel via twitter bevestigd dat deze nog wel komt, wanneer kunnen zij niet aangeven.

| Bol.com :Steel series van De Sims 4|

9 gedachtes over “Steel series: De Sims 4 gaming muismat, headset en muis bij bol.com”

      1. simsverslaaft

        Ik denk niet dat EA hier zoveel mee te maken heeft. De spullen van stealseries zijn zoiezo altijd heel erg duur. De sims 4 muis is bijvoorbeel de goedkoopste steelseries-muis die de bij bol.com verkopen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>