Community blog: Buurten, vreemde momenten en meer!

Wauw, de afgelopen weken waren echt een achtbaan! E3 is altijd al een drukke tijd geweest voor ons in The Sims Studio – maar met een game zo groot als De Sims 4 is die week in Los Angeles als een waas aan mij voorbij getrokken. Ik kan oprecht zeggen dat we in de afgelopen zeven jaar nog nooit zoveel plezier hebben gehad met het introduceren van een game als De Sims 4! Demo’s van De Sims zijn altijd een unieke ervaring, omdat het een levensechte simulatie is, en we nooit precies weten hoe onze Sims zullen reageren op de verhalen die we vertellen. En dat geldt helemaal voor onze gloednieuwe Sims in De Sims 4 – hun unieke persoonlijkheden en emoties hebben een aantal absoluut hilarische, verdrietige en wilde momenten tijdens de E3 opgeleverd die we, eerlijk gezegd, niet helemaal gepland hadden of hadden zien aankomen. Of het nu een smoezelige Sim was die een vuilnisbak omver stootte om er op zijn gemak doorheen te graven terwijl wij probeerden om een van onze nieuwe buurten laten zien, of dat het een bruid-in-spé was die in tranen naar de sportschool kwam terwijl wij het over de nieuwe fitnessvaardigheid hadden, de game liet zelf zijn magische krachten zien zonder dat wij er ook maar iets voor hoefden te doen.

1_TS4_Blog_Neighborhoods_size_v2

Wauw, de afgelopen weken waren echt een achtbaan! E3 is altijd al een drukke tijd geweest voor ons in The Sims Studio – maar met een game zo groot als De Sims 4 is die week in Los Angeles als een waas aan mij voorbij getrokken. Ik kan oprecht zeggen dat we in de afgelopen zeven jaar nog nooit zoveel plezier hebben gehad met het introduceren van een game als De Sims 4! Demo’s van De Sims zijn altijd een unieke ervaring, omdat het een levensechte simulatie is, en we nooit precies weten hoe onze Sims zullen reageren op de verhalen die we vertellen. En dat geldt helemaal voor onze gloednieuwe Sims in De Sims 4 – hun unieke persoonlijkheden en emoties hebben een aantal absoluut hilarische, verdrietige en wilde momenten tijdens de E3 opgeleverd die we, eerlijk gezegd, niet helemaal gepland hadden of hadden zien aankomen. Of het nu een smoezelige Sim was die een vuilnisbak omver stootte om er op zijn gemak doorheen te graven terwijl wij probeerden om een van onze nieuwe buurten laten zien, of dat het een bruid-in-spé was die in tranen naar de sportschool kwam terwijl wij het over de nieuwe fitnessvaardigheid hadden, de game liet zelf zijn magische krachten zien zonder dat wij er ook maar iets voor hoefden te doen.

sims4ea6

Ik weet dat jullie HONDERDEN vragen en misschien ook wel een paar bedenkingen hebben over deze gloednieuwe Sims-beleving. En dat snap ik helemaal! Velen van jullie hebben de afgelopen 14 jaar uren werk en liefde in de Sims gestoken dus het logisch dat jullie een beetje nerveus zijn en jullie je afvragen hoe anders deze game zal zijn. Dus ik wilde wat tijd besteden aan de uitleg van de wat kleinere (maar heel belangrijke) details van de game – dingen die niet zo vaak naar voren komen in grote interviews of demo’s, maar wel erg belangrijk zijn voor de completeSims-beleving:

  • Maar het belangrijkste is dat jij als speler de volledige controle over jouw Sims en nu ook hun emoties hebt. Net zoals in voorgaande games van De Sims heb je de mogelijkheid om verschillende autonomieniveaus voor je Sims te selecteren zodat je de besturing kunt kiezen die het beste bij jou past. En maak je geen zorgen, we zetten alles op alles om alles zo fijn mogelijk af te stellen om te zorgen dat de emoties de verbetering voor jullie verhalenvertellers en machinimakunstenaars verbeteren in plaats van een nieuw obstakel op te werpen.
  • Bouwen is echt het krachtigste en leukste Bouwen dat we ooit hebben gemaakt. Hoe wel het niet mogelijk voor ons is om elk onderdeel en elke functie op te nemen die we de afgelopen 5 jaar aan De Sims 3 hebben toegevoegd, hebben we de door jullie verzochte functies toegevoegd die voor een compleet nieuwe en intuïtieve manier van bouwen zorgt. Dit zijn functies zoals aanpassing van muurhoogte, dynamische fundering en slimme ramen! En hoewel je geen zwembad kunt bouwen in september, hebben we wel een nieuw fonteingereedschap zodat je stijlvolle landschappen kunt creëren. Of je nu een beginnend bouwer in De Sims 3 bent, of een ervaren pro, ik denk echt dat jullie het nieuwe Bouwen vanDe Sims 4 geweldig zullen vinden.
  • Als het aankomt op contact met andere spelers online, is De Sims de game die je moet hebben. Je kunt door de creaties van andere spelers bladeren, of je eigen creaties rechtstreeks in de game delen via de gloednieuwe galerie, of je kunt het met één klik uitschakelen. Hoewel we jullie dolgraag de kans willen geven om te kijken wat de community van De Sims jullie te bieden heeft (jullie maken echt geweldige dingen) is het maken van de game die jullie willen spelen onze hoogte prioriteit.
  • We zijn ook heel enthousiast over onze nieuwe Creëer-een-Sim! Maar dat hadden jullie misschien al geraden aangezien we het overal laten zien. We zijn met name weg van ons nieuwe genetische systeem waarmee je familieleden van elke andere Sim kunt afleiden. Het is net een game binnen een game! En wat leeftijden betreft: we hebben baby’s, kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen en senioren. Met onze nieuwe persoonlijkheden kun je echt voelen hoe hun individualiteit in de game tot uiting komt. We kunnen niet wachten om jullie het uit te zien proberen.
  • We hebben ook prachtige nieuwe buurten! Wist je dat voor de allereerste keer in De Sims je Sims nu niet alleen naar andere buurten kunnen reizen, maar zelfs naar compleet andere werelden zonder een nieuwe game te hoeven beginnen!? Dit is iets wat ik altijd al in De Sims 3 had willen doen dus ik vind het fantastisch dat het nu mogelijk is in De Sims 4. Buurten en werelden zijn door een kort laadscherm van elkaar gescheiden, maar nu kun je in één wereld wonen en in een andere wereld werken (of spelen)! De persoonlijkheid, prestaties en relaties van je Sim reizen gewoon met hem of haar mee.

sims4ea3

Ik weet dat dit een snelle blog is en dat ik onmogelijk al jullie vragen over De Sims 4 kan beantwoorden, maar ik hoop dat we een paar onderdelen wat duidelijker hebben kunnen maken. Je zult zien dat we een aantal belangrijke beslissingen hebben genomen om ons op de nieuwe aspecten van de game te concentreren. Dingen als onze gloednieuwe Sims, levendige buurten en krachtige nieuwe hulpmiddelen, om er maar een paar te noemen. En hoewel we erkennen dat sommigen van jullie teleurgesteld zullen zijn dat zwembaden en peuters niet beschikbaar zijn als de basisgame van De Sims 4 in september wordt uitgebracht, moeten jullie weten dat we een ongelooflijk sterke fundering bouwen die in de komende jaren al jullie wensen zal vervullen! De toekomst van De Sims 4 ziet er zonnig uit!

In de korte tijd tussen nu en september vertel ik jullie er graag meer over en zal ik zo veel mogelijk vragen over De Sims 4 proberen te beantwoorden. En belangrijker nog, ik kan echt niet wachten om te zien hoe jullie gaan experimenteren met wat we hebben gemaakt en jullie eigen verhalen vertellen in deze gloednieuwe wereld van De Sims.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *