De Sims 4: De stoomboot en tram zijn decoratie!

Sims 4

SimGuruGraham heeft via zijn Twitter bevestigd dat De Sims geen gebruik kunnen maken van de tram en de stoomboot. Deze twee objecten zijn alleen maar te zien als decoratie in De Sims wereld. Eigenlijk best jammer! Maar misschien ooit in de toekomst?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

15 reacties

 1. Ik snap jou ook wel, maar het is ook niet leuk om per direct afgekraakt te worden. Wij doen ons best om het nieuws bij te houden, maar we hebben ook andere dingen aan ons hoofd. 😉

  1. ik wou het gewoon zeggen, het was niet gemeen bedoeld ofzo en ik snap wel dat jullie buiten dit hier nog een leven hebben.

  1. Nee hoor, als je sims naar hun werk gaat verdwijnen ze nu gewoon in het niets. Stukken beter dan in een mooi vormgegeven gebouw waar je in je verhalen tenminste nog iets mee kunt…

   1. dat licht er toch aan? als je in die buurt woont waar je wel gewoon vrij kan rondlopen en dat daar dan de school staat dan lopen ze er wel gewoon heen. want in een buurt hoef je toch niet per kavel te laden?

 2. Er zijn geen scholen meer, en ook geen gebouwen dus waar je sim heen gaat om te werken. Ze verdwijnen gewoon, net als bij Sims 1 en 2, en als ze klaar zijn met werken verschijnen ze weer.
  Overigens krijg je ook een laadscherm als je sim naar een kavel gaat ja;-)

   1. en daar zijn er 5 kavels, maar er zijn GEEN school & werkgebouwen, je sims verdwijnen gewoon zoals bij sims1 en sims2 :p

    1. oke dus in die buurt kun je wel naar die 5 kavels gaan zonder laadscherm maar als je naar school gaat ofzo dan verdwijnt hij..?

 3. Als je sim naar een kavel gaat krijg je ook een laadscherm (ook binnen de buurt). Maar als ze naar hun werk of school gaan verdwijnen ze inderdaad (zoals in Sims 3 als de ouders op vakantie gaan en de tieners thuisblijven).

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *