Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Geen vooruitgang?

SimGuruSarah heeft via Twitter laten weten dat er blijkbaar geen verhaalvooruitgang zal zitten in De Sims 4. De Sims uit de buurt zullen wel ouder worden, maar ze zullen bijvoorbeeld zelf geen job kiezen of zich voorplanten.

Andere Sims zullen uit zichzelf enkel maar ouder worden en sterven. Uiteindelijk zullen de townies in de lege huizen komen wonen en zullen er nieuwe townies komen.

Als spelers willen dat de andere huishoudens in De Sims 4 kinderen krijgen dan zullen we zelf met die andere Sims zullen moeten spelen.

10 gedachtes over “De Sims 4: Geen vooruitgang?”

 1. Jo-Anne

  Dat is in mijn spel nu ook. Vroeger werd er nog wel eens spontaan een dorpelingetje geboren maar sinds ik in Storewerelden speel (kan toeval zijn maar echt vanaf dat moment) sterft de wereld langzaam uit.

  Ik vind dit niet zo heel erg omdat je makkelijk kunt roteren nu. Gewoon even een paar huishoudens af en kindjes op stapel zetten ^-^ Het handigst rond de tijd dat je eigen familie kinderen krijgt, heb je meteen klasgenoten.

 2. knoetiee

  opzich vind ik dit niet zo erg want het boeit me echt niet als bv. cora een kind zal krijgen daar merk ik echt geen ene reet van! xD en ik hoop dat je net zoals bij de sims 2 in de zelfde wereld kan wonen en dat je dan bij je eigen familie speelt maar als bv. je zusje gaat spelen op een andere familie dat jouw familie niet vooruitgaat dat vind ik wel een heel groot voordeel! want als je dan weer gaat spelen op jou familie dan is je kind ineens tiener ofzo

   1. Going4Quests

    In De Sims 3 kon je dan aan of uitzetten, dus mocht het problemen opleveren met prestaties was dat direct opgelost door het bij de instellingen even uit te zetten. Dus ik neem aan dat dat ook gewoon mogelijk geweest zou zijn voor De Sims 4. 🙁

 3. desims2

  Het ging er mij meer om dat ze ‘liegen’, ze zeggen eerst dat er vanalles bijzit en dan halen ze er steeds wat uit. Wat word het volgende?, ipv openbare kavels alleen maar rabbitholes?

 4. Daantje_1992

  Sjonge, de laatste tijd horen we veel dingen die worden “weggelaten”, Waar is EA mee bezig? Ze beloven vanalles, een game die nog beter wordt, maar ik betwijfel of er eigenlijk wel zoveel toegevoegde waarde gaat zijn in de Sims 4 als ik alles zo lees

 5. Dyon

  Ze proberen te focussen op computers die niet zo sterk zijn om zo een groter doelgroep te pakken, maar ik vind ook dat andere familie sims kinderen kunnen krijgen! 😀
  Want wat is nou niet verassender als je ineens een uitnodiging krijgt van de buren voor een baby feestje (ben de naam vergeten xD) ik bedoel je creeert alleen maar leukere verhalen als de sims om je heen ook veranderen 😀
  En dat betekend dus ook wanneer je Sims 4 lang genoeg speelt op elk kavel jouw familie/genen er in zitten, boooring!

 6. Lize

  Wauw, dan mag het toch ook wel eens dalen van prijs! Als dit er niet eens in zit en geen peuters en zwembaden… Maar dan zul je dus ook geen collega’s hebben ofzo? En je kinderen ook geen klasgenootjes?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>