Het Sims Nieuws team speelt De Sims 4 CAS demo!

Sims 4

Vanmiddag hebben wij van Ea Benelux de mogelijkheid gekregen om De Sims 4 Creeer een Sim demo te spelen. Houd de site de aankomende dagen goed in de gaten voor onze preview en leuke screenshots!

52 reacties

 1. Ik kan niet op het forum komen, maar wil toch even doorgeven dat ik ook de demo heb gehad via Origin. Ik ben een “normale” Sim speler heb geen fansite o.i.d.
  Ik vind het niet normaal hoe agressief er gedaan wordt op twitter tegen de Simsguru’s omdat ze geen demo hebben gehad.

  1. Vind ik ook. Maar moet bekennen dat ik totaal niet begrijp waarom sommigen hem wel krijgen en anderen over een maand pas. Hebben ze dat uitgelegd?

   1. Ja, deze demo schijnt nog een test te zijn en als in รฉรฉn keer iedereen erop zou gaan zou het niet meer te overzien zijn. Het schijnt volkomen random te zijn wie de demo gekregen heeft.

    1. Ok, dat snap ik. Nou ja, een leuke thuiskomer straks na de vakantie haha. Veel plezier in ieder geval!

    2. Het is toch veel handiger als ze het testen met meer dan een paar duizend simmers? Wat nou als het spel perfect werkt met het aantal uitgegeven demo’s maar niet als er nog een paar duizend simmers bijkomen, dan hebben ze nog maar een paar korte weken om dit te fixen.

 2. ^ Ik vind het behoorlijk zielig worden. De Simsguru’s doen ook hun best voor de fans.
  Ze moeten het gewoon tijd gunnen, want De Sims 4 wordt sowieso fantastisch.

  1. Ik volg Twitter niet zo dus heb geen idee hoe mensen precies tekeer gaan. Maar je hoeft volgens mij geen afgestudeerd psycholoog te zijn om te voorspellen dat massa’s zich buitengesloten gaan voelen als een deel van de fanbase wel mag ‘testen’ en een ander deel niet. Ik ben toch over het algemeen wel iemand die rustig kan afwachten, maar nu begint er bij mij toch ook wel iets te kriebelen: ‘Wat heeft SimPat dat ik niet heb’… ๐Ÿ™ (mazzel, I guess)

   1. Haha, ja wist ook niet wat ik zag toen ik de demo er ineens bij zag staan ๐Ÿ™‚ echt mazzel inderdaad.
    Het is echt heel erg leuk en verslavend en die gallery is ook leuk. Ik heb nu al minder zin om Sims 3 te spelen. Ik hoop echt dat de gewone demo gauw beschikbaar komt voor iedereen.

    1. je hebt gewoon geluk meer niet, en ik heb nog niet op twitter gekeken waar kun je dat zien? en ik vind dat EA dat wel kon voorspellen maar ik vind dat die fans niet zo moeten aanstellen je kunt toch ook al filmpjes op youtube bekijken? doe ik ook. ๐Ÿ™‚

    2. owja een vraagje voor jou waar kun je zien of je die demo hebt gekregen? waar op origin?

    3. Als je Origin opent is er een kopje ‘Gratis Games’ en daaronder staat o.a. ‘Demo’s en bรจta’s’. Ik neem aan daar? (daar keek ik in ieder geval;-))

     (als het minder zin in Sims 3 veroorzaakt kan ik bij nader inzien nog wel even wachten dan XD)(maar het lijkt mij inderdaad ook echt gaaf, dat CAS)

    4. Je moet kijken bij ‘mijn games’. Bij mij stond ie tussen al m’n andere Sims spellen. Dus niet bij demo’s en beta’s.

  1. Ja die kapsels zien er heel anders uit als bij sims 3. Het is inderdaad best wel klei-achtig, maar het hoort wel bij de rest van het geheel. Het is allemaal minder realistisch. Ik ben wel blij dat er voor de mannen in ieder geval weer normale haarstijlen zijn. Ik vindt wel al die sims op elkaar lijken. Echte wimpers zijn er ook niet, hoort allemaal bij de cartoon look.

 3. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lelijk vond in het begin. Ik heb nu Sims kunnen maken, maar het ziet er best leuk uit allemaal!
  Het is echt super leuk geloof mij maar!

  1. denk ik ook als het allemaal soepel loopt enz. vind ik het al goed en de printjes zoals een wollentrui zijn echt heel goed.

 4. Komt ook omdat het allemaal in een ontwikkelingsfase is. Dit was ook zij bij De Sims 3! Maar je moet het gewoon wat tijd geven om het leuk te vinden. ๐Ÿ™‚

 5. Moet je Sims 4 ge-preorderd hebben om hiervoor uitgekozen te worden? (Niet dat het wat uitmaakt want ik heb ‘m toch niet ;))

 6. Ik heb hem ineens ook! Las hier dat mensen hem hadden, ging nog eens kijken en toen stond hij er tussen. Alleen crasht mijn computer steeds als ik een tijdje bezig ben. Het is wel leuk om te doen moet ik zeggen.

  1. Maar Sims 3 speel ik op de hoogste kwaliteit met alle uitbreidingspakketten en accessoirepakketten en dat crasht zo goed als nooit, dat vind ik wel gek. Nou heeft mijn pc wel de neiging, รกls er wat is, poef uit te gaan inderdaad (buiten Sims om dus). Ik durf hem niet meer zo goed op te starten, de laatste keer begon hij na het opnieuw opstarten spontaan EA-files te checken op beschadigingen (die melding kreeg ik). Misschien kan ik het eens op de pc van mijn dochter proberen, die is nieuwer.

   1. *ik durf de demo niet meer zo goed op te starten* bedoelde ik uiteraard ๐Ÿ˜‰
    De laatste keer klapte hij er echt meteen uit, had amper de sim in beeld, schoof aan een arm-slidertje en zwart. Maar als ik de enige ben zal het inderdaad iets zijn tussen Sims 4 en mijn computer dat niet goed ‘klikt’ ja ๐Ÿ™

 7. Vanochtend ook de mail ontvangen om de de proefversie van De Sims 4 Creeer een Sim demo te spelen, ik ben benieuwd!

 8. Waaaaaaaaaaaaahhhhhh ik heb ‘m ook!!!! Gisteravond nog gekeken, toen stond hij nog niet in ‘Mijn Games’. Maar nu wel!!!! Ik ga eerst nog gauw even wat doen, en dan ga ook ik het proberen!!!!!!!!

   1. ja ik ook.. echt flauw.. in begin vond ik het niet zo erg maar nu krijg je te horen dat er best veel mensen al hebben en wij moeten zeker wachten tot 12 augustus ..

    1. ja…de hele tijd de ene na de andere: ik heb het! 2 seconden later: ik heb het ook!

 9. Ik heb hem wel, maar ik ben op vakantie. Ik heb wel mijn MacBook bij me, maar uiteraard is het alleen te spelen op Windows. :’-(

 10. Aangezien ik alleen het basispel, ambities en na middernacht op origin heb staan, vrees ik ervoor.. Hoop dat iedereen die het heeft er veel plezier aan heeft! ๐Ÿ™‚

 11. Ik heb de demo ook, kwam er pas vier dagen nadat ik hem al kon downloaden achter :’) Maar goed, het is een fijne demo, werkt veel soepeler dan de Sims 3, ook op de hoogste instellingen dus dat ziet er veelbelovend uit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *