De Sims 4: Oasis springs is de tweede wereld!

Sims 4 oasis

The Sims 4 will have another environment to compliment the lush Willow Creek neighborhood, and this one’s more on the parched side. The recently unveiled Oasis Springs district is set in the middle of an arid desert, and has the look of suburban Las Vegas. This locale is filled with desert-themed charm, complete with set-pieces like cactuses and shed-sized air conditioners (and is that a Western-motif diner I see in the background?). You can still build lovely homesteads with plenty of modern comforts. You’ll likely have tons of fun in this…wellspring? Fountain? Watering hole? It’s right on the tip of my tongue…

De naam van de tweede wereld is bevestigd! Hij gaat Oasis Springs heten! Dit kan je allemaal lezen in het artikel van GamesRadar

Met dank aan Pinguintech voor het melden!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

12 reacties

  1. Kom op zeg, dit wordt Sims 4 hoor. Niet Sims 2.
   (die werelden zijn trouwens helemaal niet mooi als je ze met Sims 3 vergelijkt, maar Sims 3-werelden hoef ik ook niet terug)

   1. nou, ik vind de werelden van sims 4 mooier dan sims 3 want ze zijn voller en kleurrijker en drukker. en sims 3 is kavel.huis.kavel.park.niks.niks.huis.niks.

    1. Fout, het is kavel.huis.NIKS.park.niks.niks.niks.niks.niks.niks….enz.

    2. maar dat klopt wel meer :p in sims3 is het gewoon iveral saai en leeg xD het moet wat meer een ‘stad’ zijn, nu is precies zelfs Bridgeport platteland????

    3. Sorry, wat een onzin 😉 Kijk eens bij een paar 365-projecten zou ik zeggen, daar staan vaak de mooiste plaatjes. Ik vind de Sims 4 -wereld er overigens te snoeperig uitzien naar mijn smaak, maar het zal wel wennen.

 1. Oehhh ik vind het hartstikke vet! Check die waterval met die brug! Ik ben juist blij dat de wereld er anders uitziet, dit is een beetje Xbox stijl, maar ik vind het er onwijs gaaf uitzien, laat september maar komen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *