De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo: aanmelding proefversie !

de sims 4 proefversie

Ten eerste wil ik de spelers bedanken die ons de afgelopen week hebben geholpen om de proefversie van De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo te testen. We hebben een heleboel handige informatie ontvangen voor verbetering van de game en we hebben gezien hoeveel plezier jullie hebben beleefd aan het maken van de Sims.

We hebben ook gezien hoeveel van jullie wilden deelnemen om ons te helpen met het testen van de game. Ik ben blij mee te kunnen delen dat we nu iedereen uitnodigen die interesse heeft, dus meld je aan om kans te maken op deelname aan de proefversie.

Je hoeft alleen je e-mailadres te verstrekken (het adres dat aan je Origin-account is gekoppeld) in het veld van De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo op de startpagina. Deelname aan de proefversie is beperkt, en niet iedereen zal uit worden genodigd. Als je wordt uitgenodigd om deel te nemen, ontvang je in de aankomende twee weken per e-mail een uitnodiging met volledige instructies.

Lees onze Veelgestelde vragen voor meer informatie over De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo.

We kijken uit naar jullie feedback.

– Rachel

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

6 reacties

  1. Heb me ingeschreven. Ik vind het wel een beetje irritant dat ze zo veel gedoe maken van een demo en dat willekeurige mensen hem eerder krijgen. (Tuurlijk ben ik ook wel een beetje jaloers, maar dat is niet de rede dat ik dit zeg. Ik zou het ook oneerlijk vinden voor anderen als ik hem wel al had kunnen spelen).

  2. Ook ik heb hem mogen testen. Heb wel gemerkt dat het modelleren minder soepel gaat dan ik had verwacht. Het is minder gevoelig voor muisbewegingen dan ik dacht (of dit moet aan mijn pc liggen). Verder ben ik heel tevreden!

  3. Ik heb wat op mijn honger blijven zitten. Maar zoals ze zelf hebben gezegd is het nog in een test-fase en zul je met het origineel spel veel meer kunnen doen. Laten we hopen dat het ook zo zal zijn.
    Over het algemeen ben ik over de demo erg tevreden. Alles liep vlot en zonder veel moeite. Het menu is erg overzichtelijk. De keuze is nog wel beperkt maar met hetgeen er nu al is kon ik goed werken. Wel jammer dat er geen kleurenpallet meer is en dat je het moet doen met de voorziene kleuren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *