4 reacties

  1. Heel handig die 10, of eigenlijk 9 dingen. Maar ik hoop inderdaad wel dat mijn Sims niet zo snel dood gaan door het lachen xD

  2. Nummer 10…., die vreselijke highlight suggereert dat de focus meer op sims is? Goh, ja, interessant. Het volgende shot wordt er een ding gehighlight (het sporttoestel). Suggereert dat dat het spel op sporttoestellen gaat focussen?

  3. Ik vind die highlight maar niks, vind het best irritant. Het doet me denken aan e sims 3 voor de playstation 3. Toen kreeg ook alles wat je aanklikte een groene highlighter. En het doodlachen vind ik echt vreselijk. Wat ik wel geweldig is is dat je zo gemakkelijk creaties van anderen ingame kan downloaden. Daar kijk ik zeker naar uit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *