Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: De 10 coolste dingen!

iRawss Danbruen heeft een top 10 video samengesteld. Deze video gaat uiteraard over de Gameplay Walkthrough Trailer.

Heb jij ook een top 10 samengesteld?

4 gedachtes over “De Sims 4: De 10 coolste dingen!”

  1. Jo-Anne

    Nummer 10…., die vreselijke highlight suggereert dat de focus meer op sims is? Goh, ja, interessant. Het volgende shot wordt er een ding gehighlight (het sporttoestel). Suggereert dat dat het spel op sporttoestellen gaat focussen?

  2. Melissa

    Ik vind die highlight maar niks, vind het best irritant. Het doet me denken aan e sims 3 voor de playstation 3. Toen kreeg ook alles wat je aanklikte een groene highlighter. En het doodlachen vind ik echt vreselijk. Wat ik wel geweldig is is dat je zo gemakkelijk creaties van anderen ingame kan downloaden. Daar kijk ik zeker naar uit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>