Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: Modieuze Fitness Set gratis!

Sims 3 store gratis

Houden jouw Sims van lichaamsbeweging? Dan is er goed nieuws voor jou! Jij kan namelijk jouw Sims blij maken met een gratis Modieuze Fitness Set. Deze set bevat 11 items! Ga niet lopen twijfelen, maar haal hem vandaag nog in huis!

Je kan hem hier gratis downloaden: Gratis!

3 gedachtes over “De Sims 3 Store: Modieuze Fitness Set gratis!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>