De Sims 3 Store: Laatste nieuwe set in augustus Vertaling

Imme heeft voor jullie een vertaling gemaakt! Hopelijk is het redelijk helder voor jullie! Alvast, veel lees plezier toegewenst!

Sims 3 laatste aug
Hallo Simmers!

We zijn zeer verheugd om jullie te vertellen over de nieuwe release van augustus! Bereid jezelf voor om omver te worden geblazen door liefde, romantiek en een schilderachtig karakter geïnspireerd door Venetië. Verover de liefde van jouw Sim’s leven door het creëeren van een betoverende gondel attractie met vijf verschillende kanaal-stukken omgeven door een prachtig Venetiaans decor. We kunnen niet wachten om de unieke verhalen die jullie gaan maken en delen te zien.

Hoewel dit de laatste release is van De Sims 3 Store content, willen we jullie bedanken. Jullie zijn geweldige fans en hebben De Sims 3 Store gesteund in een geweldige tijd. We hebben een Sportkleding-set voor jullie samengesteld, speciaal om jullie te bedanken. Deze kan hier worden gedownload!

Als een vriendelijke herinnering, Simpoints zijn niet overdraagbaar en kunnen alleen worden ingewisseld in De Sims 3 Store. De Store blijft open, dus je kan bij alle content blijven komen die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt.

We hopen dat jullie van de laatste Store set kunnen genieten en dat jullie net zo enthousiast zijn over De Sims 4 als ons! Het team is hard aan het werk om de laatste dingen te maken voordat het spel in september verkrijgbaar is.

Veel plezier!

4 reacties

  1. Goed gedaan Imme!

    Mijn Engels is opzich nog wel redelijk. Maar zelfs ik begreep er weinig van. Nu snap ik het gelukkig 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *