De Sims 4: Bekende gezichten

De familie Landgraaf is weer terug! Ook in deze game is dit de rijkste familie die een stempel op Oasis Springs wil drukken. We hebben Malcolm teruggebracht naar die verschrikkelijke puberteit, waarin hij zijn snobistische karakter nog beter tot uitdrukking kan laten komen. Geoffrey doet zijn best om de goedaardige vader te zijn die Malcolm nodig heeft, maar misschien brengt al het gekonkel van Nancy hem alsnog op het verkeerde pad? Deze historische familie heeft je in De Sims 4 hoe dan ook een hoop pret en kattenkwaad te bieden.

Sims 4 bekende

Verder heb je het huishouden Heethart, met onze twee favoriete zussen Dina en Nina en hun moeder: de aantrekkelijke en wulpse Katrina. Katrina heeft tegen beter weten in de beruchte rokkenjager Stefano Bigoli toegelaten in haar huis en wellicht haar hart. Stefano heeft op dit moment een oogje op Katrina, maar hoe lang zal het duren voordat hij zijn pijlen op Nina en Dina richt? Zal Nina besluiten om Stefano van haar moeder af te pakken? Zal Dina eindelijk genoeg geld verdienen voor een eigen huisje, zodat ze alle gekte achter zich kan laten? We weten alleen maar dat het niet lang zal duren voordat de vonken overspringen!

Johnny Zest is een ambitieus nieuw personage dat we aan je voor willen stellen. De familie Landgraaf heeft hem onterfd omdat hij zijn school niet af wilde maken en nu hoopt hij zelf rijk en beroemd te worden als cabaretier. Hij heeft aan den lijve ondervonden dat wanneer de familie Landgraaf je laat vallen, ze dat dan ook keihard doen! Johnny woont in een woonwagen en is gezegend met de goede looks van een Landgraaf, maar zonder de naam en het familiefortuin is het een zware klim naar de top. Kan hij pa en ma laten zien dat hij het ook op eigen houtje kan maken? Het lot van dit zwarte schaap ligt in jouw handen.

Tot slot hebben we nog wat jong grut; de Huisgenoten. Dit stel zou zomaar een eigen televisieshow kunnen hebben. De groep bestaat uit ‘J’ (Jameson), de gespierde spetter, Gavin het creatieve heertje, Mitchell, een bro die het liefst de hele dag op de bank hangt en Zoe, het hele gewone meisje dat zich hier helemaal op haar gemak voelt en alle kerels gewoon als vrienden ziet.

Met welk bekend gezicht je straks ook gaat spelen, wij zijn ervan overtuigd dat deze kleurrijke personages jouw game nog leuker zal maken. Zoveel pret kun je alleen met De Sims hebben!

-Sim Guru Zephyr

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

6 reacties

  1. Volgens de Sims 2 stamboom heet de moeder van Nina en Dina, Natasja….

    De schoonmaakster heette in de Sims 2 Katherine

      1. Cora en Christiaan hadden 2 kinderen. Als eerst kregen ze Alexandra en veel later kregen ze Alexander. Hoogstwaarschijnlijk zodat ze een mannelijke stamhouder zouden krijgen.

    1. In die gameplay vsn sims 4 create a sim kwam ze niet aan bod. Hoop dat ze terug komt. Het liefste zie ik Alexander als een baby ofso. Maar dat zal vast niet zijn 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *