De Sims 4: Beloningen voor het registeren van De Sims 3!

Welkom bij De Sims™ 4! Het De Sims 4 Beloningsprogramma is een nieuwe manier om je te bedanken voor het spelen van De Sims 3. Je kunt extra digitaal materiaal in De Sims 4 verdienen door jouw exemplaar van De Sims 3 voor PC en alle De Sims 3 Uitbreidingspakketten die je bezit te registreren. Ieder beloningsvoorwerp zal op unieke wijze van invloed zijn op de emoties en karakters van jouw Sims. We wensen je veel plezier met jouw beloningen in De Sims 4!

Je zult jouw beloningen de eerste keer dat je De Sims 4 induikt automatisch ontvangen, nadat de game in september 2014 uit is gebracht. Jouw beloningen zijn in de Bouwcatalogus te vinden, nadat je De Sims 4 voor de eerste keer hebt opgestart! Om te zien welke beloningen er in De Sims 4 op je liggen te wachten, klik je op de knop hieronder om aan de slag te gaan!*

KLIK OM AAN DE SLAG TE GAAN

13 reacties

  1. Het ziet er leuk uit maar heb hier niks aan 🙁 op me sims 3 store account heb ik een andeen mail dan op origing

    1. Ik denk dat je ze registreert met het serienummer, dus dat je ze niet op Origin moet hebben gekocht (al weet ik dat niet zeker natuuelijk).

      1. Ik heb geen enkel spel via Origin gekocht. Je moet een Origin-account hebben en alle games geregistreerd hebben op de website van Sims3.com. Ik moest alleen maar inloggen met mijn origin account en kreeg de melding dat ik alle beloningen heb. 😀

  2. ik neem aan dat als je je sims 4 registreert op origin (waar je waarschijnlijk toe verplicht zal worden) dat je ze dan wel krijgt

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *