Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 4

De Sims 4: Beloningen voor het registeren van De Sims 3!

Welkom bij De Sims™ 4! Het De Sims 4 Beloningsprogramma is een nieuwe manier om je te bedanken voor het spelen van De Sims 3. Je kunt extra digitaal materiaal in De Sims 4 verdienen door jouw exemplaar van De Sims 3 voor PC en alle De Sims 3 Uitbreidingspakketten die je bezit te registreren. Ieder beloningsvoorwerp zal op unieke wijze van invloed zijn op de emoties en karakters van jouw Sims. We wensen je veel plezier met jouw beloningen in De Sims 4!

Je zult jouw beloningen de eerste keer dat je De Sims 4 induikt automatisch ontvangen, nadat de game in september 2014 uit is gebracht. Jouw beloningen zijn in de Bouwcatalogus te vinden, nadat je De Sims 4 voor de eerste keer hebt opgestart! Om te zien welke beloningen er in De Sims 4 op je liggen te wachten, klik je op de knop hieronder om aan de slag te gaan!*

KLIK OM AAN DE SLAG TE GAAN

13 gedachtes over “De Sims 4: Beloningen voor het registeren van De Sims 3!”

      1. sims-mike

        Ik heb geen enkel spel via Origin gekocht. Je moet een Origin-account hebben en alle games geregistreerd hebben op de website van Sims3.com. Ik moest alleen maar inloggen met mijn origin account en kreeg de melding dat ik alle beloningen heb. 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>