Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

EA Benelux: De Sims 4 Emoties Trailer in het Nederlands

Vandaag geven EA en Maxis een gloednieuwe gameplay trailer vrij die de enorme variatie aan nieuwe emoties in De Sims 4 toont.Voor de allereerste keer hebben spelers controle over de emoties van hun Sims. Dit is een gloednieuwe functie die meer gameplay mogelijkheden en verkenningskansen biedt. Emoties zijn een krachtig instrument dat gebruikt kan worden in het voordeel van de speler om sneller vaardigheden op te bouwen en nieuwe beloningen te verdienen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>