SN Team: AnsjJ2 stopt als Webmaster en verlaat het team


Soms komen dingen onverwachts in het leven, net zoals deze aankondiging voor velen. Aan alle dingen komt een keer zijn eind en mijn jaren bij SimsNieuws ook. De tijd die ik bij SimsNieuws heb gehad zal ik voor altijd blijven koesteren, vooral het gezellige team en de gespreken met leden. Sinds ik fulltime werk en daarnaast nog vijf keer per week in de sportschool ben, is SimsNieuws nog erg moeilijk te combineren met de dingen in het dagelijks leven. Ik heb dan ook gekozen om de tijd die ik heb, mijzelf wat meer rust te gunnen. Alleen maar werken is namelijk niet goed voor je. Zoals ik al zei, aan alles komt een eind en aan dit avontuur in Sims land ook. Graag wil ik mijn team bedanken voor de leuke tijden en de moeilijke tijden, waar wij telkens weer uit zijn gekomen. En vooral ook EA Benelux voor alles wat zij voor mij, en SimsNieuws, hebben gedaan.

Dat ik stop met SimsNieuws betekent niet dat SimsNieuws stopt. FranSor zal de taken van mij overnemen en de rest van het team natuurlijk ook. Zij zullen altijd het aanspreekpunt zijn voor jullie.

Iedereen bedankt voor de leuke tijd,

Liefs Ans

9 reacties

 1. Jeetje Ans. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor Simsnieuws deed. Heel plotseling dit. Jammer dat je weg gaat, maar zo gaat het in het leven. Veel plezier en succes met alles, hopelijk blijf je toch SN volgen 😉

 2. Bedankt iedereen voor het begrip en de lieve woorden. Het is voor jullie inderdaad onverwachts maar voor mij niet. Het is echt een drukke periode voor mij geweest en dat eist nu zijn tol. Als ik zo door ging volgens de huisarts zou ik een burn out krijgen en daar heb ik geen zin in. En dan moet je jammer genoeg keuzes gaan maken !

 3. hi AnsjJ2

  Ontzettend bedankt voor alles wat je voor Sims Nieuws hebt gedaan al die jaren. Ik denk dat het team en alle bezoekers en forumleden je echt gaan missen.

  Dingen veranderen gewoon in ieders leven en het werken aan Sims Nieuws, zeker als webmaster, kost gewoon erg veel tijd. Maar ik weet zeker dat Fransor en de rest van het team de site goed zullen runnen.

  Dikke knuffel van Hiki (oprichter en ex-webmaster van Sims Nieuws).

 4. Hoi Ansj2,

  Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor Simsnieuws. Jammer dat je weggaat maar ik wens je wel veel succes met alles. Hopelijk kom je nog is langs. Nogmaals bedankt 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *