De Sims 4: US Gamer Playtest

Sims 4

US Gamer, een waarschijnlijk minder bekende website in Europa was ook uitgenodigd op het Creators Camp. Omdat de website geen teamleden hadden die iets wisten over De Sims 4 kwam er een vrijwilliger naar voren om het hoofdkwartier van EA te bezoeken en het spel uit te proberen.

De volgende review is dus geschreven door een persoon die nog niet bekend is met De Sims en dus neutraal. Naast de review zijn er ook een paar heel prachtige plaatjes te vinden in de review!

Since there was no available USgamer Sims expert, I thought I’d volunteer to head down to EA’s Redwood Shores offices and give an “everyman” take on the game. I thought it might be fun to see what happens when someone with only the most cursory understanding of the Sims series is dropped right into the very deep end of the game, with no guidance or instruction.

klik hier om de volledige review te lezen! Met dank aan SimsVIP voor het melden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *