Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Tiberium keert terug?

De Sims 4

In één van de nieuwe screenshots die SimTimes van EA gekregen heeft zien we in de achtergrond mogelijk dat Tiberium kristallen terugkeren uit De Sims 3! Bij De Sims 3 Wereldavonturen werden Tiberium kristallen als een soort easter egg toegevoegd voor een andere populaire spelserie van EA, Command & Conquer in het Tiberium universum.

Komen Tiberium kristallen terug in De Sims 4? Met dank aan SimTimes voor het delen van de screenshots!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>