Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Vogelzicht Willow Creek

SimCookie heeft op Twitter een heel speciale foto van Willow Creek geplaatst. Wat vinden jullie ervan?

6 gedachtes over “De Sims 4: Vogelzicht Willow Creek”

 1. Rudy

  Het ziet er zo gelukkig toch een stuk voller uit dan ik verwachtte. (Alleen die vier in het midden zonder fel licht uit hun ramen lijken me speelbaar en de rest dan gewoon opvulling, toch?) Nu heb je tenminste echt het gevoel dat je in een soort van woonwijk woont, wat Sims 3 toch niet echt heeft. 🙂

  1. Going4Quests

   Ik heb geen idee hoe het precies zal werken eigenlijk. EA zelf kan het ook niet zo goed uitleggen want je moet het vooral zelf ervaren zeggen ze.

   Wat ik in volle zekerheid kan zeggen is dat het huis zonder dak actief is en of dat nu de hele wereld is met alle buurten of een buurt, je kan genoeg rond je zien. 🙂

   1. Rudy

    Je kunt die andere drie die erbij staan ook wel herkennen op de wereldkaart van Willow Creek in het buurtje rechtsonder. (Het actieve huis is dus bijgebouwd.) Die zijn dus ook sowieso speelbaar. De rest eromheen kun je echter niet terugvinden, dus daarom leken me die ook gewoon opvulling. 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>