De Sims 4: De overgang van Baby naar Kind!

SimsVIP heeft een filmpje geupload. Dit filmpje laat precies zien hoe de overgang is van baby naar kind. Als de overgang helemaal gelukt is dan kan jij een eigenschap kiezen voor jouw Sim kind!

Hoe vind jij deze overgang?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

15 reacties

 1. Ook niet zo tevreden over de overgang. Echt een zonde dat ze de peuterfase uitlaten! Lijkt me een terugkeer naar de sims 1 jammer genoeg :/

 2. Je reinste achterlijk, hoe kunnen ze nou toch met zoiets komen. We heben het over Sims 4 dan verwacht je mooier, beter, verfijnder en stomzinnige acties. Een groter minpunt kan je niet verzinnen.

 3. Ik ben het mee eens met Sakita. Dit is net als de sims 1 het enige verschil is dat de kinderen nog kunnen opgroeien naar tieners etc. Wat in de sims 1 onmogelijk was

 4. Ik vind Sims 3 toch veel beter, het enige positieve wat ik over 4 kan verzinnen is de emoties dat lijkt me dan wel leuk.

  Deze overgang ……. nee klopt niks van maar raar

  1. en dan? wat wil je er in godsnaam in bereiken? dat ea leuk helemaal het gaat veranderen en het zomaar als update te laten geven en dan een uitbereidingspakket laten vliegen??

   1. uitBReidingspakket is zonder die en Knoetiee…en ik denk dat dat niet zal gebeuren, dan loopt EA véééél te veel geld mis!

    1. MISS spellingsfouten….Weet jij nu nog altijd niet dat ik een meisje ben? Oké ik hou van actie en avonturenfilms maar dan nog….

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *