Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Nieuwe Screenshots!


Simsfans heeft een aantal leuke screens geupload! Wat vind jij van deze screens?

5 gedachtes over “De Sims 4: Nieuwe Screenshots!”

  1. iFacebook,

    Waarom heeft iedereen toch zo mening van ‘Het lijkt teveel op de sims 1’ Ik vindt de stijl soort wel mooi, vergelijken met de sims 3. Maar ik denk dat de meesten mensen gewoon moeten wennen aan het feit dat de sims 4 er anders uit gaat zien.

  2. Daantje_1992

    Het ziet er allemaal prachtig uit, zeker de sims vind ik erg mooi, maar wel jammer dat sommige dingen klakkeloos nagemaakt zijn uit de sims 3, zoals de mijn op screenshot 8 en volgens mij de boekwinkel/supermarkt (?) op screenshot 3?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>