Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Ontmoet Amber!

Gisteren hadden we een ontmoeting met de enige echte Bob! Wij krijgen vandaag weer een ontmoeting. Deze ontmoeting gaat plaats vinden met Amber! Hopelijk gaan we Amber vandaag beter leren kennen! Ben jij ook benieuwd wie Amber is? Hou dan de site in de gaten, want wij gaan het uiteraard posten!

5 gedachtes over “De Sims 4: Ontmoet Amber!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>