24 reacties

 1. Ik ben het best wel met hem eens over het feit dat ze 2 van de grootste doorbraken in de sims 3 hebben weggehaald. In de sims 1 waren er maar 3 keuzes qua kleuren van de kleren (Per huidskleur elke huidskleur had een eigen kleur) en daar had je een laadscherm. In de sims 2 had je wel keus uit meerdere kleuren maar dat zouden er 3 of 4 zijn en de sims 2 had wederom een laadscherm. Wat ik zelf leuk vond aan de sims 3 was de open wereld je hoefde niet meer te zitten wachten op een laadscherm. Wat natuurlijk fijn was 🙂 Met het kleur paneel kon je je creativiteit laten zien door de kleuren te veranderen in de stijl die je zou willen hebben. Helaas is dat er in de sims 4 niet

  1. Het zal wel ik zie het nergens staan en wat is knoestige baka? En je ziet nergens berichtjes en dan komt er 1 iemand aan en die zal vertellen dat de Cas demo beschikbaar is? Nou, nee..

 2. Wat ik zo jammer vind is dat er zo wordt geklaagd, dit is niet goed, dat is niet goed. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe gameplay het ziet er allemaal erg goed uit vind ik! Natuurlijk ga ik bepaalde dingen missen maar dat geldt ook voor Sims 2. Een keer even klagen is niets mis mee maar ik weet het nu allemaal wel, geen peuters, geen zwembaden, geen kleurpaneel etc. etc. jammer maar is dat nou echt de kern van de Sims?
  Speel je de Sims vanwege het kleurpaneel, de zwembaden, de peuters etc. etc. dan hoef je de Sims 4 niet te kopen en kun je 3 blijven spelen.

 3. ^ Daarnaast kan het altijd in de ’toekomst’ komen. Ik vind De Sims 4 erg leuk qua inhoud. De rest komt allemaal later wel! Zoals de huisdieren en seizoenen. 🙂

  1. Helaas hebben ze verteld dat create-a-style er noot in zal komen omdat dit technisch niet mogelijk meer is, het had er vanaf het begin in moeten zitten.
   Ik vind zelf ook dat mensen te veel klagen zonder na te denken.
   Vooral de laadschermen vond ik zelf eerst ook een domper, maar eigenlijk vind ik het veel beter als het spel daardoor wel soepeler draait. EA heeft gezegd dat ze weten dat veel Sims spelers geen “die hard” gamers zijn en moeten ook rekening houden met de (ongetwijfeld vele) spelers die niet zo’n krachtige (game) computer hebben.
   Daarnaast zal het voor hen zelf niet makkelijk geweest zijn, maar pure noodzaak, om zwembaden en peuters weg te laten.
   De tijdsdruk op het programmeren en maken van games is echt waanzinnig. (Al lijkt dat vanaf ons oogpunt misschien niet zo.)

 4. Sommige dingen die komen helaas niet meer terug inderdaad. Maar laten we gewoon afwachten wat er in de toekomst precies gaat gebeuren! Want ik vind het best wel leuk. Ik moet ook eerlijk zijn dat het basispakket behoorlijk groot is.. 😛

 5. Ik ben juist blij dat het kleurenwiel er niet in zit. Dat vond ik ook zo fijn dat dat bij de Sims 2 niet zo is. Dat maakt dingen veel simpeler 🙂

  1. Dat kan, jouw mening maar je had die kleurenwiel ook niet hoeven te gebruiken dus je zou niet echt merken of het erin zit. 😉

   1. inderdaad…ik vidn het nog steeds erg spijtig dat het er niet in zit. want als ik met de CAS demo bezig ben denk ik soms echt: ‘kon ik dat maar even verkleuren…’ maar dat gaat dus niet…waardoor ik altijd hetzelfde gebruik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *