Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Reviews

De Sims 4: LGR – The Sims 4 CAS Demo Review

24 gedachtes over “De Sims 4: LGR – The Sims 4 CAS Demo Review”

 1. Rita

  Ik ben het best wel met hem eens over het feit dat ze 2 van de grootste doorbraken in de sims 3 hebben weggehaald. In de sims 1 waren er maar 3 keuzes qua kleuren van de kleren (Per huidskleur elke huidskleur had een eigen kleur) en daar had je een laadscherm. In de sims 2 had je wel keus uit meerdere kleuren maar dat zouden er 3 of 4 zijn en de sims 2 had wederom een laadscherm. Wat ik zelf leuk vond aan de sims 3 was de open wereld je hoefde niet meer te zitten wachten op een laadscherm. Wat natuurlijk fijn was πŸ™‚ Met het kleur paneel kon je je creativiteit laten zien door de kleuren te veranderen in de stijl die je zou willen hebben. Helaas is dat er in de sims 4 niet

 2. Ingrid

  Wat ik zo jammer vind is dat er zo wordt geklaagd, dit is niet goed, dat is niet goed. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe gameplay het ziet er allemaal erg goed uit vind ik! Natuurlijk ga ik bepaalde dingen missen maar dat geldt ook voor Sims 2. Een keer even klagen is niets mis mee maar ik weet het nu allemaal wel, geen peuters, geen zwembaden, geen kleurpaneel etc. etc. jammer maar is dat nou echt de kern van de Sims?
  Speel je de Sims vanwege het kleurpaneel, de zwembaden, de peuters etc. etc. dan hoef je de Sims 4 niet te kopen en kun je 3 blijven spelen.

  1. iris

   Helaas hebben ze verteld dat create-a-style er noot in zal komen omdat dit technisch niet mogelijk meer is, het had er vanaf het begin in moeten zitten.
   Ik vind zelf ook dat mensen te veel klagen zonder na te denken.
   Vooral de laadschermen vond ik zelf eerst ook een domper, maar eigenlijk vind ik het veel beter als het spel daardoor wel soepeler draait. EA heeft gezegd dat ze weten dat veel Sims spelers geen “die hard” gamers zijn en moeten ook rekening houden met de (ongetwijfeld vele) spelers die niet zo’n krachtige (game) computer hebben.
   Daarnaast zal het voor hen zelf niet makkelijk geweest zijn, maar pure noodzaak, om zwembaden en peuters weg te laten.
   De tijdsdruk op het programmeren en maken van games is echt waanzinnig. (Al lijkt dat vanaf ons oogpunt misschien niet zo.)

 3. Ray

  Sommige dingen die komen helaas niet meer terug inderdaad. Maar laten we gewoon afwachten wat er in de toekomst precies gaat gebeuren! Want ik vind het best wel leuk. Ik moet ook eerlijk zijn dat het basispakket behoorlijk groot is.. πŸ˜›

   1. gitte2001

    inderdaad…ik vidn het nog steeds erg spijtig dat het er niet in zit. want als ik met de CAS demo bezig ben denk ik soms echt: ‘kon ik dat maar even verkleuren…’ maar dat gaat dus niet…waardoor ik altijd hetzelfde gebruik.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>