Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Episch Hout – Maffe Verhalen Officiële trailer

We hadden eerder al de Koreaanse versie gepost maar nu dan ook de Nederlandse gewoon omdat dat een stuk makkelijker leest! Deze maffe verhalen trailer gaat over een Sim die haar hele huis van hout wil hebben! Houtbewerking zal dus aanwezig zijn in De Sims 4, want wie er nou niet zijn hele tuin vol houten konijnenbeeldjes?!

Een gedachte over “Episch Hout – Maffe Verhalen Officiële trailer”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>