Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Gameplay met GameRiot

5 gedachtes over “De Sims 4: Gameplay met GameRiot”

  1. Jo-Anne

    Hij is ook niet echt op ontdekkingstocht vind ik, constant in huis en kletsend met andere sims. Vind de poppetjes wel leuk bewegen en soepel met elkaar omgaan. Hoewel ‘praten en dansen’ (het bejubelde multistasking) op zich voor mij niet genoeg is om het een goed spel te laten zijn, dat zal in andere dingen moeten zitten. En getverdemme die vreselijke lijntjes constant als je muis over voorwerpen en sims glijdt….

    (die vleugel vind ik mooi trouwens!)

  2. Charlotte

    Ach ik denk als je lang genoeg gespeeld hebt dat je er aan gewend bent en er niet meer aan stoort. Ik vind de nieuwe manier van verzamelen wel erg leuk om te zien als ik eerlijk ben. Laat de sims 4 maar komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>