Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Officiële Lancerings Trailer

59 gedachtes over “De Sims 4: Officiële Lancerings Trailer”

    1. gitte2001

     klopt. ik ben niet zo’n stomme tiener die altijd met alle rages enzo moet meedoen en perfect meegaat met de tijd…ik…snap dat hashtaggedoe niet. ik begrijp het nut ervan niet

    2. Luftersel

     Ik snap het wel hoor, maar sociale media en games als de Sims moeten gewoon uit elkaar gehouden worden. Heeft er niks mee te maken naar mijn mening. 😉

    1. gitte2001

     misschien wonen er in nederland gewoon meer domme mensen, kan ook. en het is ook ‘in’ (ik haat dat woord) in het amazing België hoor…spijtig genoeg…

    2. knoetiee

     nee hoor, in nederland is gemiddeld juist het slimst van europa (gemiddeld IQ is 107) met duitsland en belgië heeft een IQ van 99 (kijk, als je het zo gaat spelen :P)

    3. knoetiee

     dat kan best zijn maar nederlanders kunnen ook zeggen dat hun beter zijn.. of dat chinezen geen spleetogen hebben 😛 dat kunnen chinezen ook zeggen

 1. Iris

  Zelf gebruik ik nooit hashtags (heb geen Twitter). Maar ik denk dat Veel mensen het wel gebruiken en het herkenbaar is, dat ze daarmee de trailer gewoon aantrekkelijker en moderner proberen te maken.

 2. Charlotte

  Cool regen. Ik gebruik soms ook hashtags. Met twitter vind ik het soms wel handig. :fluit En je hoeft ze niet te gebruiken, dus vind het onzin om ze af te schaffen je hebt er geen last van of zo../

    1. Jo-Anne

     Ja, maar… sorry hoor hahaha: “Ik vind het inderdaad ook een schande dat ze geld willen hebben voor hun werk.” Ik ga even een paar minuten zitten peinzen hoe je zo’n zin serieus zou kunnen nemen;-)

 3. Froos

  Dat jaargetijden en beestenboel weer in een EP zouden komen had ik wel verwacht. Maar peuters en zwembaden in een EP of SP niet. Dat vind ik nog steeds een vreemde actie. Hopelijk die in een update, dus ‘gratis’ voor iedereen 🙂

  1. Jo-Anne

   Peuters snap ik ook niet, dat vind ik wel echt een basisding. Maar in het geval van zwembaden kan ik me eigenlijk wel voorstellen dat daar in een EP iets leukers van te maken is dan tot dusver het geval was.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>