Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Bekende gezichten in Willow Creek

Afgelopen maand hebben we je wat meer verteld over de families in Oasis Springs en nu gaan we de families in Willow Creek wat nader onder de loep nemen.

In mei hebben we de Van de Kerkhofs voor het eerst van dichtbij bekeken; een van de bekendste koppels in Willow Creek. Sinds we bekend hebben gemaakt dat Christiaan en Cora weer terugkeren naar De Sims, vragen veel spelers zich af hoe het met hun kinderen zit, Cassandra en Alexander. We weten allemaal dat de puberteit niet altijd meevalt, maar Cassandra is een knappe meid die duidelijk steeds meer op haar moeder begint te lijken! Om over de jonge Alexander nog maar niet te spreken: zal de jongste telg van het gezin de tijd vinden om zijn duistere familiegeschiedenis te overstijgen en een normaal leven kunnen leiden, of groeit hij ook uit tot een griezelig gezinslid?

Kerkhof

Ondanks de bekendheid van de familie Van de Kerkhof, zullen Bob en Eliza Pancakes misschien nog wel meer stof op doen waaien. Dit koppel komt voor de allereerste keer voorbij in De Sims en vormt misschien wel het meest ongelukkige stel dat je in Willow Creek kunt vinden! Terwijl je kennismaakt met de familie Pancakes, kun je er misschien achter proberen te komen waarom deze twee Sims bij elkaar blijven. Eliza heeft voldoende mogelijkheden om erop uit te trekken in Willow Creek of in het verderop gelegen Oasis Springs. Wie weet; misschien is Bob wel beter af terwijl hij in zijn eentje pannenkoeken bakt.

Laten we vooral de driehoeksverhouding in Willow Creek niet vergeten. Liberty Lee is een vrije geest, Summer Holiday is een vrolijke meid en Travis Scott is een echte nerd. Samen vormen ze onverwachts een opvallende groep vrienden. Op het eerste gezicht lijkt niets tussen de vriendschap van deze drie Sims in te kunnen staan. Zal iemand er blij van worden als er eindelijk balans ontstaat in deze driehoeksverhouding?

Verder hebben we nog een van onze meest favoriete en meest gecompliceerde families: het huishouden Spencer-Kim-Lewis. Denk eraan dat het met de nieuwe emoties in De Sims 4 nog complexer wordt om relaties in de hand te houden. Vooral wanneer het om grote gezinnen gaat, is dit een flinke uitdaging. Het zit zo: Dennis Kim en Lydia Spencer kregen samen voor hun scheiding een dochter, Alice Spencer-Kim. Hun dochter Alice is getrouwd met Eric Lewis, met wie ze zelf een dochtertje kreeg: Olivia Spencer-Kim-Lewis. Alice, Eric en de kleine Olivia zijn pas weer ingetrokken bij hun ouders: de vader van Alice en de moeder van Eric. En o ja, Vivian Lewis verhuisde ook gezellig mee. Hoe kunnen Alice en Eric zich financieel al deze nieuwe gezinsleden veroorloven? Ze zullen gegarandeerd flink carrière moeten maken! Zal het hun lukken om snel wat geld te verdienen voordat al het spaargeld op is, of zullen ze dubbel moeten liggen om de rekeningen te kunnen betalen? Nou ja, iedereen weet dat het niet meevalt om een huishouden draaiende te moeten houden, vooral als er zoveel mondjes te voeden zijn!

We hopen dat je van deze verhalen over de pieken en dalen van de verschillende families zin hebt gekregen om met de levens en verhalen van de Sims in Willow Creek te spelen! Je zult ongetwijfeld nu al allerlei plannetjes in je hoofd hebben voor deze stellen en gezinnen. Veel plezier met alle Sims!

3 gedachtes over “De Sims 4: Bekende gezichten in Willow Creek”

  1. Jo-Anne

    De Pancakes hou ik erin en de Goths ook. En dan laat ik Bob iets krijgen met Bella krijgen want die zijn de enige reden dat ik die twee families leuk vind;-) Voor de rest lijkt het me eigenlijk leuk de wereld te bevolken met eigen families want dat kan nu.

  2. gitte2001

    Weet je wat ik me afvraag? Als de engelse naam van de panvakes pancake is, zou de nederlandstalige dan pannenkoek zijn? Of begeurt er een totaal verkeerde vertaling of noemen ze wafel of taart ofzo?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>