Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Previews

De Sims 4: Simsnieuws GamesCom preview

gamescom_header

FranSor is afgelopen augustus naar GamesCom afgereisd om De Sims 4 te spelen. Heel veel plezier met het lezen!

Deze GamesCom heb ik, FranSor, de eer gekregen om De Sims 4 alvast te spelen. Ik had in totaal bijna twee uur de tijd maar mocht helaas maar enkele screenshots mee naar huis nemen. Dit betekent dus dat ik nog niet alles kan hebben gezien en erover vertellen. Maar niet getreurd, onze review komt zo snel mogelijk.

Create A Sim

Hopelijk kunnen jullie mij vergeven maar ik heb nagenoeg geen tijd besteed in Create A Sim. Dit omdat we een preview hebben geschreven speciaal over dit onderdeel en omdat de demo nu inmiddels beschikbaar is voor iedereen. Iets dat niet in de demo zichtbaar is zijn de kinderen. Voor deze kleine mensjes kun je een hoofddoel kiezen en alvast één eigenschap. De rest zal zich vormen tijdens het opgroeien. Natuurlijk is het ook in De Sims 4 mogelijk om met DNA te spelen en niet enkel om kinderen te maken maar ook om een broer, zus of ouder te maken.

| Klik hier voor de hele preview! |

Een gedachte over “De Sims 4: Simsnieuws GamesCom preview”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>