Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en Patches

De Sims 4: Eerste patch update

Het spel is nog maar net uit in sommige delen van de wereld, maar EA heeft nu al een patch uitgegeven voor De Sims 4. Lees hieronder wat ze allemaal hebben gefixt!

Kritieke problemen / crashes:

 • Crash in Bouwen verholpen, zodat de game omheiningen niet meer voor ruimtes aanziet.
 • Crash in ‘Creëer-een-Sim’ verholpen die mogelijk optrad na het vergrendelen en ontgrendelen van jouw computer.

Bugs / problemen verholpen:

 • Probleem verholpen dat optrad met het ‘Stralend Mannenpak’, ‘Glitter en buikspieren’, ”Ga Je Schamen’ Sombrero’ en de ‘Vlammende Tikibar’, waarbij de ontgrendelde status niet bewaard bleef na het opnieuw laden.
 • Verschillende problemen verholpen met Sims die met Magere Hein probeerden te daten, waardoor de game vastliep. Magere Hein heeft nog steeds oog voor je Sim, maar hij heeft het gewoonweg te druk om iedere smoorverliefde Sim aandacht te kunnen geven.
 • Verschillende problemen verholpen met baby’s die per ongeluk in de slaapstand in de Huishoudinventaris terecht kwamen, wat tot verschillende problemen leidde:
 • Het is nu mogelijk om Bouwen af te sluiten wanneer je niet op je thuiskavel bent, indien een baby per ongeluk in de inventaris van de thuiskavel terecht is gekomen.
 • De game blijft niet meer hangen als je probeert om een huishouden met een baby op de kavel en in de huishoudinventaris probeert te splitsen.
 • Het splitsen en samenvoegen van huishoudens resulteert niet langer in onspeelbare huishoudens vanwege baby’s die in huishoudinventarissen terecht komen.
 • Baby’s blijven niet meer vastzitten in de huishoudinventaris indien alle andere Sims in het huishouden overlijden.
 • Baby’s worden niet langer vermenigvuldigd wanneer ze in de huishoudinventaris worden achtergelaten terwijl de kavel via ‘Werelden beheren’ bewerkt wordt.
 • Probleem verholpen waarbij huishoudens in de galerie, die met een ander huishouden samengevoegd zijn, ervoor zorgden dat je de game in Leven kon laden.
 • Als je een nieuwe Sim aan een huishouden waarmee je gespeeld hebt toevoegt via ‘Creëer-een-Sim’, dat je via ‘Werelden beheren’ hebt geopend, kun je nu wel zijn of haar gezicht en lichaam aanpassen.
 • Als je nu via de galerie een kavel deelt met voorwerpen op schaal (door middel van de cheat shift + [,]), zal hun uitvergrote formaat nu bewaard blijven, zodat andere spelers daar ook van kunnen genieten.

Problemen met de galerie:

 • Probleem verholpen waarbij de game bleef hangen wanneer je probeerde om een kavel naar je bibliotheek op te slaan.

Bron: EA

14 gedachtes over “De Sims 4: Eerste patch update”

 1. blondin

  Heb de eerste update gehad maar vanaf vandaag kan het spel niet meer laden om te beginnen en geeft melding van een update terwijl ik die nergens kan uitvoeren. Kan alleen maar met een nieuwe sims beginnen maar dat laadt hij dan weer niet.

 2. Steven

  Beste,

  Ik zit meteen probleem. Ik ben in het bezit van De Sims 4, limited edition. De problemen die ik ondervind zijn als volgt:
  – Laden werkt niet omdat het spel aangeeft dat deze is opgeslagen op een nieuwere versie van het spel en dat ik een update moet uitvoeren.
  – Versnelling 3 vertraagd sporadisch tijdens het slapen of werken.
  – Muren bouwen werkt niet, ook al geeft hij soms wel aan dat ik ze betaald heb.
  – Aanpassingen in het interieur kan alleen via de eerste zet ik dien dus een item plaatsen vervolgens simmodus aanklikken en wederom weer naar bouwen om mijn volgende set te doen(verplaatsen, verkopen etc).

  Ik heb al meerdere malen het spel verwijderd en weer geinstalleerd zowel met als zonder cd. Ik zie nergens een update staan of dat deze is gelopen.

  Hopelijk kan je mij hiermee helpen.

  Mvg Steven.

 3. Meike

  Ik heb ook een probleem. Bij mij gaan tijdens het laden de “standaard muziekjes” om het zo maar te zeggen allemaal door elkaar spelen, soms wel 5 tegelijk. Dit is heel erg vervelend. Ook stopt de muziek niet als ik wil beginnen met spelen. En het spel loopt constant vast waardoor het bijna onspeelbaar is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>