Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Maak kans op een Sims 4 pakket!

Wachten of winnen? Het eerste moet je sowieso niet doen, het tweede zeker wel! Doe dus mee aan deze winactie om kans te maken op één (1) exemplaar van het hierboven genoemde SteelSeries accessoire-pakket! Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met je gegevens naar weblog@bol.com, zet in de deze mail je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en in de onderwerpregel de tekst “Winactie De Sims 4″. That’s it, want zo maak je kans op de prijs. Deze winactie duurt tot en met 10 september 2014 en de winnaar krijgt na die datum bericht van bol.com en zijn/haar prijs toegestuurd. Meedoen dus! Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Er waren wat onduidelijkheden ontstaan. Probeer gewoon mee te doen via Twitter, want je weet maar nooit!

Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen via de E-mail. Wij hebben uiteraard een stukje geciteerd. Voor de mensen die meedoen veel succes toegewenst!

12 gedachtes over “Maak kans op een Sims 4 pakket!”

  1. red star

    als je de link volgt staat er reserveer nu de sims 4 en maak kans op 1 van de 5 steelSeries accessoirepakketten

    denk eerder dat je ook moet bestellen, kan mis zijn, maar een bedrijf gaat niet zo rap iets sturen naar een niet klant

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>