Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Nieuwe community blog

De SimGurus heeft op TheSims.com heeft een nieuwe community blog online gezet!

Top 10 dingen die je moet weten over De Sims 4

Blijf op de hoogte van de lancering!

1. Sims met karakter
SIMS_Launch_Blog_1News
Dankzij de rijke emoties en maffe karaktereigenschappen zijn onze gloednieuwe Sims expressiever dan ooit. Dit heeft dramatische gevolgen voor de keuzes die ze tijdens het spelen voorgeschoteld krijgen! We hebben het al eerder gezegd, maar het is de moeite waard om het te herhalen: het draait nu allemaal om het innerlijk. Het is nu nog indrukwekkender, leuker en vermakelijker om verhalen te vertellen met De Sims 4.

2. Zo slim, zo geloofwaardig
SIMS_Launch_Blog_2News
Er zijn allerlei technologische wonderen nodig om de kleinste details te laten schitteren en dat is precies wat je mag verwachten met de nieuwe intelligentie van de Sims. Onze Sims bewegen natuurlijker door de wereld heen, vormen soepeler een groep en kunnen zelfs verschillende dingen tegelijkertijd doen! Daardoor gedragen de Sims zich natuurlijker, waardoor het net zo leuk is om te zien hoe je Sim de buurt op eigen houtje verkent als om zelf met je Sim te spelen. Ook krijg je hiermee allerlei nieuwe manieren om een levenspad uit te stippelen en het meeste uit de dagen van je Sims te halen.

3. Gestroomlijnd en soepel
SIMS_Launch_Blog_3News
Dankzij de nieuwe menu’s en vormgeving heb je het leven van je Sims zelf in de hand en is alle informatie die je nodig hebt altijd beschikbaar. De vormgeving is discreet en toch functioneel. Alle informatie bevindt zich aan de rand van het scherm, zodat je nog beter op kunt gaan in de wereld van je Sims. Bovendien kun je met zulke expressieve Sims allerlei informatie aan hun gezicht en lichaamstaal aflezen!

4. Volop verkenningsmogelijkheden
SIMS_Launch_Blog_4News
Wil je naar een andere wereld gaan, zonder aan een nieuw spel te beginnen? Nou, dan kun je je lol wel op! Neem jouw Sims overal mee naartoe; leef in de ene wereld en ga naar de sportschool in een andere wereld, onderhoud relaties in verschillende buurten, zoek naar verzamelbare voorwerpen en geheime locaties. De wereld ligt aan je voeten.

5. Creëer wie je maar wilt
SIMS_Launch_Blog_5News
In ‘Creëer-een-Sim’ kun je jouw Sims heel eenvoudig direct in model kneden, waardoor je volledige controle hebt hoe je Sims eruit komen te zien; van originele Sims tot Simversies van echte mensen. Doordat er nu nog meer mogelijkheden zijn op het gebied van etniciteit en lichaamsbouw, kun je met jouw creaties oneindig veel verschillende kanten op.

6. Meer mode
SIMS_Launch_Blog_6News
Dankzij de ‘Uitgelichte looks’ in ‘Creëer-een-Sim’ heb je de mogelijkheid om je Sims modieus voor de dag te laten komen met allerlei outfits, accessoires en make-up, waar je slechts één enkele klik voor nodig hebt. Het is alsof je winkelt via postorders, zonder dat je daarvoor op de postbode hoeft te wachten.

7. Klaar om in te trekken
SIMS_Launch_Blog_7News
Het gloednieuwe Bouwen in De Sims 4 stelt je in staat om zowel ongemeubileerde als gemeubileerde ruimtes te verslepen en plaatsen, zodat je vliegensvlug prachtige huizen kunt bouwen. In deze video van een Twitch-uitzending van twee van onze Simguru’s van vorige week kun je precies zien hoe eenvoudig het in zijn werk gaat.

8. Bouw snel en gedetailleerd
SIMS_Launch_Blog_8News
Door tijdens het bouwen te kunnen trekken en duwen, kun je jouw huizen heel simpel in model krijgen. Je kunt in een wip de juiste afmetingen, vormen en bouwstijl creëren. Zo gauw je klaar bent met het basismodel, kun je allerlei hulpmiddelen gebruiken om talloze details aan te brengen; van hekken en balkons tot borstweringen en friezen!

9. Delen met velen
SIMS_Launch_Blog_9News
De gloednieuwe galerie is rechtstreeks vanuit de game toegankelijk en stelt je in staat om materiaal met spelers overal ter wereld uit te wisselen of te downloaden. Voeg vliegensvlug Sims, complete huizen of zelfs losse ruimtes toe aan je game, zonder te hoeven wachten. Deze Sims hebben zelfs een eigen karakter, waardoor jouw game nog leuker wordt.

10. Maak het je eigen
SIMS_Launch_Blog_10News
De galerie biedt ook een overzicht van de verbluffende creaties die binnen onze community gemaakt worden. De manieren waarop onze Simmers hun materiaal maken zijn eindeloos en bijzonder grenzeloos inspirerend. Zelfs als je je niet aan het aangepaste materiaal wilt wagen, kun je je hart ophalen door het gewoon allemaal te bekijken.

We hopen dat jij net zo staat te trappelen om met De Sims 4 aan de slag te gaan als wij! Veel plezier met De Sims!

Bron: TheSims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>