Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Verborgen kavels

In de De Sims 4 zijn er twee verborgen kavels te ontdekken. Sommige van ons houden van het ontdekken van dingen maar anderen krijgen veel liever een beetje hulp. Voor deze mensen heeft Rudy een uitgebreid artikel geschreven over hoe je op deze verborgen kavels komt. Ook zitten er prachtige screens bij dus als je spoilers niet erg vindt, neem je zeker even een kijkje!

In De Sims 4 is er per buurt naast de zes reguliere gebieden, ook nog één verborgen gebied aanwezig. Om toegang tot deze verborgen gebieden te krijgen zul je ze eerst moeten ontgrendelen, maar wat kun je daarna dan verwachten van deze gebieden? In deze gids vertellen we je meer over hoe je de gebieden kunt ontgrendelen en wat ze precies inhouden en bevatten.

Klik hier om het gehele artikel te lezen

Een gedachte over “De Sims 4: Verborgen kavels”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>