Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Vanavond rond 21:00 Live uitzending

Vanavond kunnen jullie rond 21:00 een live uitzending verwachten. Deze uitzending gaat over de enige echte bouw-modus en uiteraard hoe je de stad kan bewerken! Heb jij het helaas moeten missen? Geen paniek! Wij gaan de herhaling zo snel mogelijk online zetten voor jou!

4 gedachtes over “De Sims 4: Vanavond rond 21:00 Live uitzending”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>