Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: De aankondiging vanavond rond 21:00 live!

De afgelopen dagen die hebben aan ons laten zien dat er iets spannends gaat komen voor De Sims 4. Vanavond rond 21:00 komt er een live uitzending. Deze uitzending gaat het grote mysterie onthullen! Ben jij ook erg benieuwd?

Kan jij er niet bij zijn? Geen paniek! We plaatsen uiteraard de herhaling online.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>