De Sims 4: Headlineeffects off bijgewerkt!

Eindelijk is de cheat headlineeffects off bijgewerkt. De plumbob verdwijnt nu eindelijk door deze cheat. Eerder was de verdwijning van deze plumbomb niet mogelijk. Ik ben erg blij met deze bewerking, want ik vond de plumbomb soms een beetje vervelend tijdens het maken van screens!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

7 reacties

 1. Je kunt ook het default.ini bestandje bewerken in je
  “C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4\Game\Bin”

  En dan bij Plumbob alle laatste cijfertjes veranderen in 0,00
  Dan hoef je nooit meer de cheat in te typen, is nog veel makkelijker. 😉

   1. Ik heb het ook 2 keer opnieuw moeten veranderen, maar nu werkt het bij mij gewoon altijd. Ik kan je het .ini bestand mailen als je wil. Als je die dan in de goede map zet voor dat je het spel start, zou het moeten werken.
    Als je interesse hebt, stuur dan even een PM. 😉

  1. Je moet het bestandje Default.ini pakken en daarin onder het kopje [Plumbob] (2e kopje van boven dus) kijken. Als je daar dan steeds het vierde en laatste getal in 0 verandert, moet het werken. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *