SN’s Download Hoekje: Indigo

Indigo

Onze bouwer Rudy is weer aan de slag gegaan met een huis, nee wacht een kast, nee wacht, een kast van een huis! Indigo heeft maar liefst vier slaapkamers en drie badkamers. Het is een download voor De Sims 4 wat betekent dat het downloaden ietsjes anders gaat. Je kan het huis nog steeds simpelweg downloaden als een .rar bestand door op de link onderaan dit bericht te klikken of je gaat naar de in-game gallerij en gebruikt de hashtag #SNDH of je zoekt op Ryph1997. Als je op de link klikt kom je niet alleen uit bij de download maar kan je ook meer foto’s zien!

> De link naar het huis <

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *