De Sims 4 community Blog: Simmer in de schijnwerpers: Ian Roach

We vinden alle coole spullen die onze fans in De Sims 4 maken fantastisch en we willen de meest gestoorde creaties graag even uitlichten! In iedere ‘Simmer in de schijnwerpers’ staat een speler centraal die de meest geweldige dingen maakt in de game. Ook komen er tips voorbij waarmee je zelf aan de slag kunt.

Ian Roach is als eerste aan de beurt. Misschien heb je zijn creaties uit De Sims 4 al gezien. Ik heb hem een paar vragen gesteld over de grandioze onderdelen die hij heeft gebouwd.

Wat inspireerde jou om sets voor televisieprogramma’s te bouwen?

Het begon met De Sims 4 CES Demo. Zo gauw ik al mijn familieleden en vrienden na had gemaakt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom begon ik personages uit mijn favoriete televisieseries na te maken. Nadat de game eenmaal was uitgekozen, was het een logische volgende stap om hun omgevingen uit de televisieprogramma’s na te bouwen.

blog

Wat vind je het leukste aan het nieuwe Bouwen?

Over het algemeen vind ik het bouwproces nu een stuk intuïtiever. Ik heb alles zelf in de hand! Bouwen en Kopen zijn geïntegreerd, de kleurmogelijkheden verschijnen gewoon boven het betreffende voorwerp en daardoor heb ik meer tijd om daadwerkelijk te bouwen, omdat ik niet meer door de menu’s heen hoef te navigeren. Ik ben vooral heel blij met de mogelijkheid om muren in vrije vorm te plaatsen; dat kwam goed van pas bij het nabouwen van de sets.

Heb je tips voor het bouwen in De Sims 4?

Zoek nieuwe invalshoeken. Als je een ruimte uit het echte leven na wilt bouwen, zul je vast en zeker tegen situaties aanlopen waarin je in de bibliotheek niet precies vindt wat je nodig hebt. Kijk of er alternatieven zijn waarmee je een vergelijkbaar effect kunt creëren. De personages van een beroemde televisieserie uit de jaren ’90 hadden bijvoorbeeld een dartbord aan de muur hangen in hun appartement. Ik had er helaas geen tot mijn beschikking, maar door de cheat ‘grow object’ op een klok voor aan de muur te gebruiken, heb ik een prima alternatief gecreëerd.

Hoelang duurt het ongeveer voor je iets gebouwd hebt?

blog 2

Dat hangt natuurlijk af van de omvang. Mijn twee grootste bouwwerken zijn de set van ‘Friends’ en ‘Downton Abbey’. Als ik eenmaal aan het werk ben, verlies ik de tijd vaak uit het oog, dus het is moeilijk te zeggen… Maar ik denk dat ze me allebei ongeveer 3 avonden kostten.

Als je een dag door zou kunnen brengen op een van de locaties die je hebt nagebouwd, waar zou je dan voor kiezen?

Waarschijnlijk Downton Abbey, want wanneer zou ik anders de kans krijgen om in een kasteel te slapen? Maar als ik ook met de televisiepersonages samen zou mogen wonen, dan zou ik voor The Golden Girls kiezen. Zonder twijfel.

Als je nog meer creaties van Ian wilt zien, kun je een kijkje nemen op zijn Imgur-account. Ook kun je zijn creaties in de game vinden door in de galerie naar Origin ID ian8000 te zoeken.

Heb jij ook coole dingen gemaakt in De Sims 4? Deel het met ons via sociale netwerken met behulp van de hashtag #SimSpotlight en wie weet sta jij de volgende keer in de schijnwerpers!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *