Hoera! Er zijn nu zwembaden in De Sims 4!

Hoi feestbeesten!!

Ik ben zeer blij aan te kondigen dat we zojuist een nieuwe, gratis update voor De Sims 4 hebben uitgebracht. Je bent hierbij uitgenodigd om er meteen in te duiken! ZWEMBADEN! SUPERVET!!! ☺

Een van de aspecten van zwembaden in De Sims 4 waar ik zelf heel erg enthousiast over ben, is de nieuwe manier van bouwen. We hebben het al maanden over de functie Bouwen en hoe gemakkelijk het is om een huis te bouwen. Al die fraaie technologie is nu ook van toepassing op zwembaden, waardoor het bouwen van zwembaden sneller en eenvoudiger is dan ooit.

Ten eerste: je kunt nu een diagonaal zwembad bouwen! Dit was een wens van vele fans en we zijn zo blij dat het nu in De Sims 4 zit (als je het spel hebt bijgewerkt).

pools

Ik wilde altijd al die visueel spectaculaire zwembaden bouwen die je vaak ziet in exotische resorts. Spelers kunnen nu ramen in de muren van zwembaden plaatsen om een infinity-pool voor je Sims te maken waarin ze even aan het alledaagse kunnen ontsnappen. We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd dat je de diepte van het zwembad kunt bepalen door de muurhoogte aan te passen.

Zwembaden op daken! Jawel, in De Sims 4 kun je zwembaden bouwen op de begane grond, de eerste verdieping en zelfs op het dak!

Moet je dit gave zwembad op het dak eens zien dat we hier in de studio hebben gemaakt:

pools 2

Maar hoe zit het met je Sims? Ze hebben natuurlijk wel toffe outfits nodig voor bij het zwembad. Bekijk de nieuwe badkleding in Creëer-een-Sim! Je kunt de verschillende zwemkledingstukken bij elkaar zoeken of de Uitgelichte ‘Zwemkleding’-looks passen voor de allernieuwste badmode. Je Sims kunnen nu in stijl nat worden.

Je Sims hoeven niet te zwemmen, ze kunnen aan de rand van het zwembad gaan zitten om met Sims in het zwembad te kletsen of om met hun liefje te knuffelen. Toeschouwers opgepast: die kunnen nat worden door het gespat van de andere Sims in het zwembad. Kijk uit voor die boze Sim die probeerd af te koelen door een beetje rond te zwemmen.

En zwembaden zijn natuurlijk niet compleet zonder een nieuwe manier van sterven. Ja hoor, je oude favoriet, de Verdrinkingsdood is terug! En je zult zien dat het spook dat terugkeert iets banger voor water is dan ervoor. ☺

pools 3

Ik wil niet alle verrassingen verklappen die je te wachten staan in deze update (want er zijn er nog meer!), dus ik laat je nu zelf met zwembaden aan de slag gaan in ware De Sims 4-stijl. Als je wilt weten wat er allemaal in deze game-update zit, kun je de volledige lijst met veranderingen hier lezen. Meld je aan bij Origin* en start De Sims 4 om de update te installeren.

Deel je zelfgemaakte zwembaden met mij in de Galerie en op Twitter (@SimGuruShannon). En voor vragen of meer informatie over zwembaden, ga je naar Vragen en antwoorden in het Forum hier.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

6 reacties

  1. De zwembaden zijn echt super alleen was ik net aan het spelen en ineens liep het scherm helemaal tot aan de rand kom niet meer op mijn sims klikken en alleen opslaan maargoed de zwembaden zijn top

  2. En toen kon ik de update niet installeren. Ik heb maar mijn hele sims 4 opnieuw geïnstalleerd. Hopelijk is de update meegekomen ermee.

  3. “Spelers kunnen nu ramen in de muren van zwembaden plaatsen om een infinity-pool voor je Sims te maken” – Hoezo ‘nu’? Dat is toch niet nieuw? Op de kant zitten wel (leuk) en ook dat er nu contact is tussen sims op de kant en in het water. Hoop wel dat er in de toekomst meer zwemslagen komen.

    1. klopt.. maar ik denk dat ze bedoelen dat het “nieuw” is voor dat het al gelijk in het basispakket of update komt 😉 en niet bij een uitbreiding zoals na middernacht

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *