Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN's Download Hoekje

SN’s Download Hoekje: Green Heaven Lounge

Green Heaven Lounge

De Green Heaven Lounge is een hippe lounge gebouwd in het moderne hart van Oasis Springs. Al jaren lang wordt de lounge zelfs al gezien als één van de populairste!

Maandelijks bouwt Rudy voor jullie de mooiste huizen en andere creaties. Ditmaal is het een moderne en gezellige lounge in Oasis Springs geworden waar je Sims het de komende tijd zeker naar hun zin zullen krijgen. Klik op het onderstaande link om meer foto’s te vinden en de lounge te downloaden. Veel plezier!

| SN’s Download Hoekje: Green Heaven Lounge|

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>