Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4: Een hint naar een uitbreiding?

Hint

tweet-2

Een aantal fans zijn redelijk wakker geworden door berichten via Twitter. Deze berichten hebben een aantal woorden die behoorlijk opvallend zijn, zoals: Alien, hersenspoeling, bevroren en ontvoerd! Is dit een stille hint naar seizoenen met aliens? Wat denk jij? Deze opvallende berichten zijn geplaatst door Taylor Parks. Zij zorgt voor de stemmen in De Sims.

11 gedachtes over “De Sims 4: Een hint naar een uitbreiding?”

    1. Ollie.2000

      ik wel πŸ˜› maar zou wel jammer zijn, want ik vind dat het eerste uitbreidingspakket dat het wel een beetje nuttig moet zijn, niet van die bijzaken zoals sims 3 bovennatuurlijk πŸ˜‰ maar eerder seizoenen of iets met vakantie of een eigen winkel enz

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>