De Sims 4: Een hint naar een uitbreiding?

Hint

tweet-2

Een aantal fans zijn redelijk wakker geworden door berichten via Twitter. Deze berichten hebben een aantal woorden die behoorlijk opvallend zijn, zoals: Alien, hersenspoeling, bevroren en ontvoerd! Is dit een stille hint naar seizoenen met aliens? Wat denk jij? Deze opvallende berichten zijn geplaatst door Taylor Parks. Zij zorgt voor de stemmen in De Sims.

11 reacties

  1. Ik denk dat het iets met Magie te maken heeft (een sim die een ander bevriest, hersenspoelt en aliens en monsters), als dat ook zo is koop ik het niet.

    1. ik wel 😛 maar zou wel jammer zijn, want ik vind dat het eerste uitbreidingspakket dat het wel een beetje nuttig moet zijn, niet van die bijzaken zoals sims 3 bovennatuurlijk 😉 maar eerder seizoenen of iets met vakantie of een eigen winkel enz

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *