Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Sims 4: Simmer Spotlight: Sara De Moor

Er is een leuk interview door SimGuru Zera online gezet op thesims.com met Simmer Sara De More.

Onze fans zijn de meest creatieve en passionele mensen die er zijn! Voor ons tweede Simmer Spotlight brengen we een inspirerende bouwer onder aandacht – Sara De Moor.

• Wanneer ben je met het spelen van De Sims begonnen en wat was je eerste De Sims-game?
Ik ben met spelen begonnen toen de originele De Sims al een tijdje uit was. Ik dacht eerst dat ik een kapotte game had gekocht omdat ze zo raar klonken. En ondanks dat ik de taal van Engels in Nederlands had veranderd, bleven ze in een taal praten waarvan ik dacht dat het Scandinavisch was. Pas later realiseerde ik me dat het Simlish was! Ik ben pas echt serieus gaan spelen vanaf De Sims 2.

• Wat is je favoriete nieuwe onderdeel in De Sims 4?
Als ik echt moet kiezen, dan zou ik voor de ‘vergrootcheat’ kiezen. Die is zoooo leuk! Kleine tafelplantjes veranderen in uit de kluiten gewassen planten om je hal mee te decoreren. Enorme schilderingen zorgen voor een dramatisch effect op anders erg kale muren. De mogelijkheden zijn gewoon eindeloos! Op de tweede plaats staat de mogelijkheid om ramen en voorwerpen die aan de muur zijn bevestigd op elke willekeurige plek op een muur te kunnen plaatsen. En tot slot de mogelijkheid om daken met verschillende kleuren op dezelfde kavel te hebben! Anderen hebben er al zo veel creatieve dingen mee gedaan.

• Wat doe je voornamlijk tijdens het Simmen?
De meeste tijd breng ik door in Bouwen. Voor mij is het net als spelen met LEGO maar dan zonder de rommel of het risico op een steentje te trappen! Ik ben nog maar net begonnen met het ontdekken van wat er allemaal mogelijk is met de hulpmiddelen. Het is een ontdekkingsreis en ik vind het geweldig want die van mij is nog maar net begonnen!

• Op welke creaties enz. in De Sims 4 ben je het trotst en waarom?
Dat is zonder twijfel de Stepford Mansion. Ik ben dol op de moderne filmbewerking. De stijl van de huizen is zo groots en luxe. Overal bloemen en pastelkleuren. Ik kon het gewoon niet laten!

De tweede is de Fifties Diner. Die is geïnspireerd op The Double R Diner uit de tv-serie Twin Peaks. Ik doe een heleboel inspiratie op uit films, series en andere games. Dragon Age heeft de meeste van mijn middeleeuwse bouwwerken geïnspireerd in De Sims 3 en zal dat waarschijnlijk ook weer in De Sims 4 doen!

• Welk advies zou je aan een nieuwe Simmer/Bouwer geven?
Waarschijnlijk het meest voorkomende advies, maar het is zo waar dat ik het gewoon moet herhalen. Geniet! Dat is het belangrijkste. Na een lange dag op school, je werk of het verzorgen van je familie, is De Sims een geweldige manier om te ontspannen. En het mooie is dat je niet goed of verkeerd kunt spelen. Je kunt al je tijd doorbrengen in Creëer-een-Sim, Spelen of, zoals ik, in Bouwen. Er is niemand die tegen je zegt dat je de game helemaal verkeerd speelt. Doe gewoon wat jij het leukst vindt!

Meer creaties van Sara vind je in de galerie, te vinden via de game zelf of op www.desims4.nl en www.desims4.be onder sarademoor.

Heb jij ook coole dingen gemaakt in De Sims 4? Laat het ons zien met hashtag #SimSpotlight en misschien ben jij de volgende keer aan de beurt!

Bron: thesims.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>