Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 In de Natuur

De Sims 4: Outdoor Retreat Game Pack

Sims 4 Game-pack

Wij kunnen binnenkort een nieuwe De Sims 4 game pakket verwachten. Dit pakket heeft een soort van kampeer thema gekregen. Jouw Sims kunnen, wandelen, kruiden herkennen en nog veel meer natuurbezigheden verrichten. Ook gaat er een gerucht rond dat het pakket op vrijdag 19 december bekend, wordt gemaakt. Er is al een filmpje door SimsVIP geplaatst.

10 gedachtes over “De Sims 4: Outdoor Retreat Game Pack”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>