De Sims 4: Wat is een Game Pack precies?

Ik heb met het team van De Sims 4 aan iets leuks gewerkt. Ik sta te popelen om dit met jullie te delen, want ik weet dat jullie hiermee nog meer unieke en wonderlijke mogelijkheden krijgen om verhalen met jullie Sims te vertellen.

Twee woorden. Game Pack. Vraag je je af wat een Game Pack is? Game Packs zijn uniek voor De Sims 4. Ons eerste Game Pack wordt in januari 2015 gelanceerd, maar voordat we het daar over gaan hebben, wil ik uitleggen wat een Game Pack precies is.

Ongeveer negen jaar geleden, ten tijde van De Sims 2, hebben we Accessoirespakketten aan De Sims-gamereeks toegevoegd, zodat spelers de verhalen van hun Sims karakteristieker konden maken. Accessoirespakketten concentreerden zich op een specifiek thema en bestonden uit kleding, kapsels, meubels en decoraties.

Sims 4 kamperen

Voor De Sims 4 wilden we die traditie in ere houden, maar jullie nog MEER mogelijkheden geven om verhalen naar jullie hand te zetten. Daarom bestaat een Game Pack uit nieuwe gameplay-onderdelen, nieuwe voorwerpen en nieuwe kleding rond een bepaald thema. Door de gameplay in Game Packs uit te kunnen breiden, kunnen we jullie elementen bieden die al lang op verlanglijstjes van spelers staan en daar zijn we heel erg blij mee.

Dus wat kun je verwachten van de eerste Game Pack begin 2015? Nou, we nemen je Sims mee naar Granite Falls, waar ze een gloednieuwe bestemming kunnen bezoeken en verkennen. De bossen zitten vol gameplaymogelijkheden. Kampvuurliedjes, worstjes grillen en beerkostuums, het wordt echt fantastisch!

Dus dat was alvast een klein voorproefje, hou je ogen open voor meer!

Later, Simmers!

-SimGuru Grant

De Sims 4 In de Natuur is verkrijgbaar vanaf januari 2015 voor €20. Meer informatie volgt in januari.

11 reacties

  1. Maar als ik dit goed begrijp is het gewoon een accessoirepakket met extra interactiemogelijkheden of is een game pack ook meteen een uitbreidingspakket?

  2. Ik had liever eerst dieren gewild en een open wereld zoals in sims 3.. maarja hoop dat dit snel zal komen! voor nu dus even afwachten hoe de eerste uitbreiding zal zijn!

  3. Ik begin mij te vervelen, ik heb een gezin met 1 kind, ze word dik maar kan niet vermageren, ik wil lig stoelen zetten bij mijn zwembad maar da is er niet, geen wasmachine, ik wil snel evolutie zien, dieren, groei mogelijkheden enz enz

  4. Op welke datum komt de game pack in de natuur uit voor de sims 4? hopelijk snel kan iemand hier antwoord op geven staat namelijk nergens vermeld.

  5. helaas wordt het alleen een download erg jammer want ik ga echt geen 20 euro uitgeven voor een download in de winkel wel 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *